Crazy Taxi IPHONE, PC, PS3, X360

A Sega klasszikus sorozata PlayStation 3-on és Xbox 360-on is megelevenedik. Ez a felújított változat lesz.

Rebootot kaphat a Jet Set Radio és a Crazy Taxi

A hírek szerint a Sega hamarosan alaposan rálép a gázra. A stúdió új kezdeményezése életet lehel majd több korábbi IP-be, így hamarosan visszatérhet a Jet Set Radio és a Crazy Taxi is.

Íme, a Games with Gold februári felhozatala!

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokat kapják meg a következő hónapban az Xbox Live Gold-előfizetők. A felállás a szokásos, két Xbox One- és két Xbox 360-címnek örülhetnek a játékosok.

Dreamcast Collection érkezik PC-re és X360-ra

Dobozos formában is megjelennek a Dreamcast felújított klasszikusai. A gyűjtemény már február végén a boltokba kerülhet, és négy olyan cím kerül majd bele, amelyek a Sega utolsó játékkonzoljának legnépszerűbb játékai közé tartoztak. A csomag PC-re és Xbox 360-ra jön, PS3-as verzióról egyelőre nincs hír.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.

2011-ben is jelennek meg játékok Dreamcastre

Maga a Dreamcast konzol is legalább olyan legenda, mint a PS2, megérdemli, hogy soha ne felejtsük el a nevét. Miután a SEGA 2002-ben jegelte a konzolt, nyolc évvel később, a játékok kiadási jogáért felelős RedSpotGames továbbra sem hajlandó lemondani a harcról.

Újra megjelennek a Dreamcast-klasszikusok

A Dreamcast tizenegyedik születésnapjára igazítja a Sega a Sonic Adventure és a Crazy Taxi PlayStation 3-as, illetve Xbox 360-as változatának megjelenését.