Rainbow Six: Siege - csendben árat emelt a Ubisoft

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 26.
  • Hír
Link másolása
Nyakunkon a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja, amely egy négy hétig tartó zombis eventet is magával hoz. Emellett a kiadó változtatott a játék különféle kiadásain - nem biztos, hogy a jó irányba.

Február 13. után négy különböző kiadásban vásárolhatjuk meg a Rainbow Six: Siege-et. Az új árképzési struktúra miatt az alapkiadás 20 dollárral lesz drágább, az eddig 40 dolláros Standard Edition helyébe a 60 dolláros Advanced Edition lép. Cserével kicsivel több kozmetikai elemet, 600 RS kreditet és 10 Outbreak Collection Packot tartalmaz.

A játék Gold Editionje, amely a Year 3 operátoraival jön 70 helyett 90 dollárba fáj majd, és benne lesz 10 Outbreak Collection Pack is. Az eddigi évadok összes operátorát tartalmazó Complete Edition 130 zöldhasút kóstál, ami szép teljesítmény egy harmadik évét taposó játéktól.

Emellett visszatér a 15 dolláros Starter Edition is, amely lényegében a beugró - jár hozzá 600 kredit, ami nem valami sok, és az operátorok feloldása is lényegesen lassabban zajlik.

Ami az Outbreak eventet illeti: ez lesz a már sokat emlegetett zombimód, amely március 6-án indul. A játékosok háromfős csoportja küzd a fertőzöttek ellen egy karantén alatt álló városban, Új-Mexikóban. Az esemény során 50 egyedi elemet nyithatunk meg, melyek kizárólag kozmetikai cuccok lesznek, a játékmenetet nem befolyásolják. Egy-egy Outbreak-csomagot 300 RS kredit leszurkolása után kapunk meg, de néhány további jutalom a játék során üti a markunkat. Ha viszont bejelentkezel a játékba az event alatt, négy ilyen pakkot kapsz.

A csomagok kinyitása során biztosan nem kapsz majd két ugyanolyan tárgyat.

2.
2.
Blazkowicz
#1: Majd ha atomlaggol az egész játék és nem tudsz a barátokkal összekapcsolódni, miközben olyan bugokat hagynak a játékban, hogy hónapokig játszhatatlan, akkor rájössz, hogy bármennyiért vetted -> pénzkidobás volt. Ezzel nem azt mondom, hogy a játék egy ratyi, mert óriási alkotás, de katasztrófa amit művelnek vele...
1.
1.
McDuff
Pont ma jött meg a Gold Edition-öm 7 db. mátyásért cserébe, aztán meg olvasom ezt egy másik oldalon. Először kiszaladt belőlem egy k.rva anyátokat, de aztán megláttam az árakat meg azt hogy igazából tudtommal játékkal minden feloldható benne, így elengedtem az egészet. Csak tudjon lőni legalább 1 karakter, az nekem már elég.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...