Megújulhat a Steam Big Picture módja (is)

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 26.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Valve még nem jelentette be formálisan, állítólag a cég már dolgozik a Steam dizájnjának megújításán. A legutóbbi hírek szerint az átalakulás a Big Picture módot is érinti.

Habár a Valve még nem jelentette be formálisan, már a cég terméktervezője is megerősítette, hogy a közeljövőben alapos átalakuláson esik át a Steam kezelőfelülete. Most újabb hírek kaptak szárnyra a platform újdonságaival kapcsolatban, ahogy a Steam redizájnját, úgy ezeket is egy rendezvényen kotyogták ki a csapat illetékesei.

Az infók egy barcelonai fejlesztői eseményről érkeztek, eszerint nemcsak maga a Steam, de a Big Picture mód is megújuláson esik át. A tévéképernyőre és kontrollerre szabott megjelenést még 2012-ben vezette be a Valve, azóta pedig nemigen változtatott rajta, így mindenképpen aktuális már a részéről.

A másik újdonság, hogy a jövőben naptárak jelennek meg a játékok adatlapjain. Ezekben nemcsak a különböző játékbeli eseményeket vezethetik majd a fejlesztők, de a különböző frissítések érkezését és a tervezett livestreameket is feltüntethetik bennük. Végül a Steam-értékelések szorosabb integrációjára is számíthatunk - bármit is jelentsen ez.

3.
3.
A Kritikus
1.
1.
leviske
Rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...