Ennyi volt: az Epic leállítja a Paragont

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 27.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Epic Games bejelentette, hogy április végén elkaszálja a Paragont. Levelükben minden rajongótól elnézést kérnek, akik pedig valódi pénzt költöttek rá, mindent visszakapnak. A MOBA soha nem lép már ki a bétafázisból.

Gondos mérlegelés után, rengeteg belső vita árán az Epic Games arra jutott, nincs értelme továbbra is életben tartani a Paragont. A multiplayer shooter és MOBA hibrid szerverei április 26-án állnak le. A játék iránt folyamatosan csökkent az érdeklődés, a partnerkereső és a meccsek minősége is romlott.

A hír nem ért minket váratlanul: pont egy hete írtunk róla, hogy a Paragon jövője bizonytalanná vált, a frissítések sokkal lassabban érkeztek hozzá, ráadásul a Fortnite: Battle Royale sikere sem tett jót neki. Az Epic korlátozott erőforrásokkal rendelkezik, így nyilván azt a játékát támogatja tovább, amelyik iránt nagyobb a kereslet.

A csapat azért bevallotta: "Nem sikerült teljesíteni a Paragonnal tett ígéretünket, és a hihetetlenül kemény munka ellenére is kudarcot vallottunk, sajnáljuk."

Ha bármelyik platformon pénzt költöttél a játékra, ne aggódj: az Epic teljes mértékben visszafizet mindent.

A Paragon 2016 márciusa óta volt bétafázisban PC-n és PlayStation 4-en. A stúdió soha nem erősítette meg a végleges verzió dátumát, és ez már nem is fog változni. A szerverek azonban április 26-ig még működnek, így addig ki tudod próbálni a játékot.

77.
77.
Ghostdragon
#71 Nyilván a többség szítja a vitát és pont te egyedül vagy az, akinek mindig igaza van... gratulálok eme alulfejlett felfogásodhoz.
76.
76.
PaprikaJancsi
#71: „Itt a vége nem kell kommentelni”-fogad meg önmagad tanácsát, ha a mienkét már nem is.
75.
75.
logic5
#73: Ásd már el magad, de tényleg.... Ilyen hülyét én még nem láttam...
74.
74.
#73: Ez hogy jön ide, még csak nem is erről beszél Delphijos xd
73.
73.
crytek
#72: https://index.hu/tudomany/2017/01/16/kurvara_nincs_semmi_baj_a_karomkodassal/
72.
72.
delphijos
#57: "Ez kb olyan.Mint egy új game hír alá valaki beiírja nagyon várom már. Nos ez engem pl nem érdekel ki hogy várja."

Te nagyon el vagy tévedve. Ha ezt valaki olyan stílusban írná be ahogy Te itt "véleményt nyilvánítottál" akkor az sem maradna szó nélkül. Ha annyit írtál volna hogy "utálom a multi játékokat, nem bánom hogy ennek vége" nem lett volna egy komment sem emiatt.
71.
71.
crytek
#66: Abszólút nem. Aki szitja a vitákat azok ti vagytok. Szerintetek egy szar szemét mocsok senki vagyok.Itt a vége nem kell kommentelni engem így nem lesz többszáz komment erről. Ez ennyire egyszerű dolog. Ismét nem én tehetek róla hogy nem tudjátok megállni, hogy ne kössetek bele valamibe
70.
70.
69.
69.
Ghostdragon
#64 Vagy csak annyira gusztustalanok a megnyilvánulásaid, hogy nem is csoda, hogy bannolnak. Idézem az első kommented: "Pusztuljanak!"
Ha mindenki hozzád hasonló lenne, akkor minden közösség gusztustalan hozzáállású lenne...
68.
68.
#64: Örülök amiért ott legalább rendesen foglalkoznak a hozzád hasonló emberekkel.
67.
67.
GAMEROD
Multiban nekem csak a Co-op módok jönnek be, mert magát a sztorit ismerőssel is végig leget vinni (RE5,RE6, Dead Island stb.) a néhány perces körversenyek csak feszültséglevezetésre jók amik csak ugyanazt adják az első napon is mint 3 év múlva, úgy mint egy sakk. Nincs is ezzel gond, ha nem kap most mindenki vérszemet és nem keld el pl. mindenki PUBG klónokat gyártani. A történetre is szükség van.
66.
66.
PaprikaJancsi
#64: Nem a vélemény kinyilvánítással, hanem annak módjával és mennyiségével van a gond. Egyszerűen a vita szítás céljából jössz fel az oldalra, ami miatt már rég járna a ban.
65.
65.
crytek
#63: Mivel nincs időm még single playerrel se nagyon játszani nem csoda hogy a multit szerető népek akik többszáz órát beleraknak kb bármibe elvernek. És igen én élvezni szeretem a játékokat nem azt hogy szívasson.
64.
64.
crytek
#60: PH-ról közismert a kettős mérce. Amiért engem bannolnak mindig mások figyelmeztetést sem kaptak.

#61: Ja mert leírom ott is a véleményem.
63.
63.
logic5
#56: Szerintem csak balfék. Nyilván szénné alázza egy 8 éves multiban, ezért marad a singleplayer very easy mód :D Teljesen egyértelmű.
62.
62.
logic5
#53: Igen PH-n is... Ott is mindenki rajtad röhög, te nyomoronc...
61.
61.
logic5
#60: Mert ott is ezt műveli.. Szánalom ez az ember...
60.
60.
#59: Ph-n miért kaptál tiltást?
59.
59.
crytek
#58: Nézőpont kérdése kinek mi az "élet"
Itt is fellelhető sokfajta egyén.... Van aki ismeretlenül jogtalanul lehazugozza a másikat.Többen vannak akik más véleményét nem nézik jó szemmel stb.
Innen nézve én is mondhatnám ugyanezt rátok.
Ez a szép az emberiségben.Még véletlenül se tujda elviselni ez a faj ha nem egyezik a véleménye máséval és egyből kivülálóként kell ár tekinteni meghuroclni stb.... De ez nem is baj ,mert ha ez a genetikai cucc nem lenne az emberekben igencsak halott lenne minden forum és minden kommentszekció ,mert bármerre járok ez az alap és ezt látom mindenhol.
58.
58.
Ghostdragon
Látszik, hogy nincs életed és a fejedben súlyos problémák vannak. Látott már orvos? Ajánlom figyelmedbe. Sajnállak.
57.
57.
crytek
#56: :)

Senki nem mondta, hogy az lesz amit én akarok. Ez kb olyan.Mint egy új game hír alá valaki beiírja nagyon várom már. Nos ez engem pl nem érdekel ki hogy várja. Érdekes mód én mégse megyek át parasztba és küldök el senkit az anyjába mert nem érdekel amit kommentelt. A bajok nem nálam ,hanem az ilyen dolgoknál kezdődnek amit itt egyesek megengednek maguknak.
Ahogy látom egyedül ti vagytok akiknek nem tetszik valami.Mivel a neten élek nagyon biztos ,hogy én nem fogok eltakarodni sehova.
56.
56.
Ghostdragon
#48 Te figyi már, oké, hogy utálod a multis játékokat, de attól még nem kell majdnem minden mondatodban azt hajtogatni, hogy pusztuljon ki az összes. Te komolyan ennyire alulfejlett felfogású vagy, hogy azt hiszed az lesz amit te akarsz? Tartsd meg magadnak ezt a hozzáállást és csinálj valami hasznosat ahelyett, hogy itt szennyezed a közösséget. Az ilyeneket, mint te kellene eltávolítani a közösségekből. Amúgy sem illesz társaságba. A magad gamer kultuszáról dönthetsz és ezt leszarja mindenki, mert annyira érdektelen egy pöcs vagy, de ne akarjál már más dolgába beleszólni azzal, hogy jaj pusztuljon az összes multi....
Ha nem tetszik takarodj innen.
55.
55.
Batman
Jópofa játék volt, de mindig az volt az érzésem, hogy valami hiányzik belőle. Kár, hogy bezárják, jó volt a hangulata :(
52.
52.
delphijos
#48: Ncore meghívót tudsz küldeni? Csak amíg kihúzom a gog leárazásig. :)
50.
50.
#49: Tudod mi a durva? Tuti hogy nem 8 éves, lazán rádobnék még 15-öt. Lehet keveset is mondtam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...