Filmes híreket mondunk

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Folytatódik a Ragyogás, előzetest kapott Rob Cohen legújabb filmje, a Twister és a Halálos iramban-széria szerelemgyereke, Kínában komoly gondban a Star Wars-franchise, az új Indiana Jones-filmet pedig jövőre kezdik el forgatni.

Jövőre kezdik forgatni a következő Indiana Jones-filmet

Ugyan a Disney az elmúlt években leginkább a Star Wars felvirágoztatásával volt elfoglalva, ez nem jelenti azt, hogy a radar alá került projekteknél nem haladnának a munkálatok. Steven Spielberg két filmet is készít majd a stúdiónak, és úgy néz ki, mindkettőt jövőre forgatja le. Ebből az egyik az Indiana Jones ötödik epizódja lesz, ami a jelenlegi menetrend alapján 2020. július 10-én kerül mozikba. 

Egy 2016-os bejelentés szerint eredetileg 2019-ben szerette volna a Disney és a Lucasfilm bemutatni a filmet, de Frank Marshall producer 2016 decemberében úgy nyilatkozott, sehogy sem állnak a forgatókönyvvel, ami már akkor előrevetítette, nem biztos, hogy tartani tudják az ütemtervet. Végül a negyedik rész írója, David Koepp tavaly szeptemberben szállította le a végleges szkriptet, de nem kizárt, hogy jelenleg épp az utómunkák, újraírások fázisában tart a projekt.

Ami viszont biztos, hogy a Mutt Williamset alakító Shia LaBeouf nem tér vissza, de Karen Allen, vagyis Marion Ravenwood karakterének felbukkanása is egyelőre csak puszta spekuláció. Allen egy tavaly áprilisban készült interjúban csak annyit tudott elmondani, hogy még számára is nagy rejtély, mi lesz Marion sorsa a következő epizódban.

A másik érdekesség, hogy George Lucasnak semmilyen formában nem lesz köze az ötödik részhez.

Előzetesen a The Hurrican Heist

Rob Cohen neve ismerős lehet azok számára, akik az elborult akciófilmek vagy a régi korok katasztrófafilmjeinek a kedvelői. Cohen ugyanis olyan korábbi alkotásokon dolgozott, mint a Daylight, az xXx vagy a Halálos iramban. A The Hurrican Heist tulajdonképpen ezeknek a moziknak a mixtúrája, lényegében egy Twisterbe oltott Halálos irambant láthatunk majd április 12-én.

Kínában Ranger Solo címen érkezik a Solo: A Star Wars Story

Kína valamiért nemigen volt vevő a Star Wars: Az utolsó Jedikre, a filmet két hét után levették a mozik műsoráról, mert alig 31,1 millió dollárt termelt. A Disney most megpróbál előremenekülni, így a tavasszal mozikba kerülő Han Solo-film kapcsán úgy döntöttek, lehagyják a film címéből a Star Warst és Ranger Solo címen mutatják majd be.

Nagyon úgy néz ki, hogy ez egy újabb szeg a film koporsójába, ami az előrejelzések szerint biztosan bukásra van ítélve, ráadásul az sem túl biztató, hogy hamarosan itt a premier, de még mindig nem láttunk egyetlen képkockát sem belőle. Ráadásul a legutóbbi információk szerint újabb pótforgatások várnak a stábra.

Folytatódik a Ragyogás

A Deadline értesülései szerint az Az sikerén felbúzdulva a Warner Bros. Pictures úgy döntött, hogy újabb Stephen King-adaptációt visz vászonra. Ez pedig nem más lesz, mint a klasszikus Ragyogás folytatása, az Álom doktor, amit az a Mike Flanagan rendez, aki legutóbb épp a Netflix számára szállított egy King-adaptációt,a Gerald's Game-et, de korábban olyan filmeken dolgozott, mint az Oculus, a Hush, az Ouija: Origin of Evil vagy a Before I Wake.

A film a mostanra már felnőtté vált Danny Torrance történetét mutatja majd be, aki édesapja örökségétől szenvedve az alkoholizmusba menekült. Végül sikerül letennie a piát, New Hampshire-ban telepedik le és egy anonim alkoholisták csoportban lel békére, hogy aztán a helyi szeretetotthonban vállaljon munkát, ahol képességei birtokába a haldoklókkal is kommunikálni tud. Dan később találkozik Abra Stone-nal, akiről kiderül, hasonló képességei vannak.

4.
4.
Qmi05
https://www.youtube.com/watch?v=qKH_-wKruEc
3.
3.
markoci555
Kínaiknak van eszük és okultak a Star Wars kapcsán.

Ragyogással kapcsolatban, meg elsőnek még fel is csillant a szemem hogy végre egy jó filmjét húzzák elő, aztán elolvastam miről fog szólni... hát nem igazán érdekel
(ugyan úgy ahogy az Indiana se az utolsó rész után)
1.
1.
hadzsime
Szegény Harrison Ford, két karakterét is megnyúzzák..

A Kubrick féle Ragyogás és Stephen King Ragyogása között azért volt pár különbség. Folytatásnak van írva, de azért kíváncsi vagyok, hogy a filmre vagy a könyvre fogják-e építeni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...