Sea of Thieves - még a krakennel is összefutunk

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 29.
  • Pletyka
Link másolása
Lelkes adatbányászok beleásták magukat a Sea of Thieves bétaverziójának fájljaiba és számos érdekességet hámoztak ki belőlük. Lehet, hogy a játék végleges változatában az emberevő krakennel is összefutunk.

A Sea of Thieves bétája számos utalást tartalmaz a végleges verzió tartalmára nézve. Egy m4rx nevű Reddit-felhasználó beleásta magát a fájlokba, amiket ugyan nem tudott teljesen dekódolni, de a nevükből érdekes következtetésekre juthatunk.

Itt van mindjárt a kraken nevű misztikus, csápos lény, amivel meggyűlhet a baja hajónk legénységének. A szörny csápjával elkaphatja a játékost, és ha nem vigyáz, elhajíthatja a szerencsétlenül járt delikvenst, aki így egy ideig ki lesz ütve. Rosszabb esetben egyben lenyelhet minket.

A hajónk testreszabásáról is megtudtunk ezt-azt. Kicsinosíthatjuk ágyúinkat, a horgony felhúzására szolgáló kereket, a kormánykereket is. Találunk egy szigonypuskát is, amellyel cápákra vagy bálnákra vadászhatunk az óceánokon, vagy ellátmányt rejtő hordókat is kihalászhatunk vele a vízből.

Nagyobb szerephez jutnak a bétában már feltűnt sellők is, akik nemcsak a békés arcukat mutatják majd felénk. Ami az élelmet illeti, a banán mellett kókuszdiót, ananászt és gránátalmát is habzsolhatunk a játékban.

A Sea of Thieves bétáját még január 31-ig nyúzhatjuk, a végleges változat március 20-án érkezik PC-re és Xbox One-ra.

12.
12.
delphijos
#10: Enni nem kért az alfa teszt, de sokat nem is volt időm nyomni. Ez azért nem előrendelés :) Gamepass van, szóval megvennem nekem sem kell.
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Game Pass által csatlakozom a mókához én is
10.
10.
frankdelgado
#8: Én se alfa se béta jàtékos nem leszek soha, de ha benne lesz a gamepassban, akkor megjelenéskor előfizetek.
9.
9.
Mr.Dead
Valaki el tudja mondani, hogya játékban mit is kell csinálni? Mi a cél? Néztem streamet de engem nem fogott meg, de azért érdekelne mit kell benne csinálni.
8.
8.
delphijos
#6: Én már az elején bizalmat szavaztam (alfa tesztre is jelentkeztem ) de azért még korai elkiabálni is a hatalmas sikert. Remelem hosszú távon is szórakoztató marad.
7.
7.
Yanez
#5: Az az előzetes valóban nagy hisztit szitott, de ahogyan most áll a bál, akár év játéka is simán lehetne! Persze az idei mezőny nagyon kemény lesz játékok terén, úgyhogy csupán emiatt kicsi rá az esély, de ha olyan lesz, amilyennek kinéz, díjakat biztosan fog nyerni.
6.
6.
frankdelgado
#5: El is maradtak a kàrogók ha jol làtom..
5.
5.
zozo76hun
na, az elozetes hisztivel ellentetben megis egy faja game lesz?
4.
4.
hadzsime
Mikor a bemutatókat láttam róla, akkor nem tetszett, de most, hogy Twitch-en néztem pár streamet a bétáról, megjött hozzá a kedvem. Ha egyedül is el lehet benne szórakozni, akkor lehet hogy beszerzem.
3.
3.
shatterhand
Nem irigyeltem a box tulajokat ezert...de elnezve a videokat ez valami kegyetlen jo lett. Lehet csak elso par oraban elvezetes,de odaig...
Azok a hullamok, napszakvaltas. Kinomba megveszem majd az Ubinak a hajos jatekat.
2.
2.
Anti4730
Videók alapján nagyon király a játék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...