Jövő áprilisban folytatódhat a Trónok harca

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár az HBO még adós a premier pontos dátumával, Maisie Williams szerint áprilisban tűzik műsorra a Trónok harca utolsó évadát. A forgatási munkálatok decemberben érnek véget.

Az HBO január elején erősítette meg hivatalosan is, hogy egy év kihagyással, 2019-ben folytatódik és ér véget a Trónok harca. A nyolcadik évad mindössze hat epizódot számlál majd, azok viszont egytől-egyig hosszabbak lesznek a szokásosnál, a játékidő egy-egy egész estés filmével vetekedik majd mindegyik rész esetében.

Ha hihetünk az Arya Starkot alakító Maisie Williamsnek, a lezárás jövő áprilisban veheti kezdetét. A színésznő a Metrónak adott interjút, ebben árulta el, hogy decemberben fejezik be a forgatási munkálatokat, majd egy kiadós vágás után áprilisban landolhat a tévék képernyőjén a folytatás. A korábbi évadok egyébként rendre márciusban, illetve áprilisban rajtoltak, a hetedik évad premierjét halasztották el csak júliusra.

19.
19.
kopic
#17: Igy van. Attol kezdve egyre gyengebb lett az egesz.
18.
18.
Shannaro
#17: Én nem olvastam a könyveket, de mások is mondták, hogy mikor távolabbra merészkedtek a készítők a könyvek által kiépített útnál, akkor mélyrepülésbe kezdett. És igen, amilyen jól indult, olyan jól el tudták rontani. Szomorú, de pénz az első manapság.
17.
17.
Mortis
#15: a 7. évadban vált világossá hogy a készítők feladták az erőlködést s már csak a markukat hajlandóak kinyújtani a pénzért. a 4. évadban kezdett el süllyedni a színvonal, véletlenül pont akkor mikor komolyabban elkezdtek távolodni a könyvekből. mára meg már a buta, szórakoztatás-mindenek-felett tv programok zászlóshajója lett: pedig milyen erősen indult; a sorozat hatására kezdtem el olvasni a könyveket.
16.
16.
Shannaro
#15: Még a Shannara is jobban követi a saját lefektetett útját, ezért azt többre is becsülöm, pedig az aztán egy klisé gyár :D
15.
15.
Shannaro
#14: Lentebb írtam, én is követtem a sorozatot és saját tapasztalat, és megbízható forrásokból is értesültem róla, hogy az idő haladtával kihal belőle minden, amiért elkezdtem nézni. Úgy a felétől pl nincs intrika, gyakorlatilag megszűnt, a karakterek olyan döntésekbe halnak bele, amit az adott karakter személyiségéből kifolyólag meg sem hozni. Teljesen logikátlan lépést tesz azért, hogy végre elpatkoljon. Miért? Csak két-három karakter van akinek a története fent tudta tartani az érdeklődésemet. Legelőször egyik barátom mondta, hogyha a Gyűrűk Urát szerettem, ezt is imádni fogom (A Gyűrűk Ura a világ egyik legjobb filmje), na nem imádtam, de érdekesen indult. Azért már a 3. évad elején elvesztettem az érdeklődésemet, de pár év múlva egy másik ismerősöm is ajánlotta, és mondta, hogy igaz hogy kicsit hullámzik a színvonal, de jobb lesz mint az elején volt. Nos, nekikezdtem a folytatásnak és elszenvedtem magam valahova a 6. évadba, vagy az 5.-be(?). Aztán mikor tényleg eltűnt 3 karakteren kívül minden, ami érdekelt volna, úgy döntöttem, soha többé nem fogok hozzá. Ja és a LotR-hoz annyi köze van, hogy fantasy...
14.
14.
Formula1fanatic
#11: Nagyon sok sorozatot nézek, nekem a GOT van az első helyen.
13.
13.
Formula1fanatic
#11: Ne higgy ezeknek, ha a csillagokat is lehoznák az égről a készítők akkor is bele kötnének mindenbe. Mert még ha a twd 8. évadot fikáznák az jogos lenne.
12.
12.
Yanez
#11: Pedig de.Sok epikus pillanat volt, de embere válogatja.
11.
11.
Shannaro
Így a kommentekből ítélve nem maradhattam le egy hihetetlen jó sorozatról :D
9.
9.
mestermagyar
#6: POTENCIÁLIS SPOILERVESZÉLY:

Az a vicces hogy nem csak hogy eltűnik az intrika, hanem szinte szó szerint megölik. Szimbolikus jelentőségűek egyes jelenetek a sorozat irányát tekintve. Mintha valamelyik scriptes így akarná kifejezni.
8.
8.
mestermagyar
#7: Game of Thrones: Bosszúállók


A legtöbb fasza jelenet arról szól hogy a természetesen életben hagyott "cool dude"-k a királyság hét sarkából és azon túlról interakcióba kerülnek egymással akármilyen módon.

Mostmár gonosz és jó oldal van sajnos.
7.
7.
hadzsime
#6: Nem csak számodra. Az utolsó évad bugyuta fanservice lett. A karakterek folyamatosan ostoba döntéseket hoztak.
4.
4.
Shannaro
#2: Ó nekem simán sikerült legyűrnöm az érzést. Kétszer is. Másodszor azt hiszem véglegesen :D A karakterek olyan személyiségükön kívül eső, halálos hibákat követtek el, hogy megcsömörlöttem. Nem voltam képes végignézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...