Valódi szörnyvadászatot hirdetett a Capcom

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Monster Hunter World premierje kapcsán versenyt hirdetett a Capcom: 50 ezer fontot nyerhet az, aki június végéig perdöntő bizonyítékot küld neki valamelyik legendás lényről.

Boltokban a Monster Hunter World konzolos változata, és úgy tűnik, a kritikusok és a játékosok is elégedettek a játékkal. Ha úgy érzed, hogy az átjátszott hétvége elég tapasztalt és bátor szörnyvadásszá tett, jó hírünk van: a Capcom valódi szörnyvadászatot indított, ahol 50 ezer font a tét.

A verseny június 30-ig tart, és borzasztó egyszerűen lehet nevezni rá: a megadott határidőig perdöntő bizonyítékot kell küldened egy legendás lényről. A megmérettetésben tíz szörnyeteg játszik, így a Nagylábú, a Loch Ness-i szörny, a mongol halálféreg, a fidzsi hableány, a földi véreb, a jeti, a chupacabra, a namíbiai repülő kígyó, a yowie és a bagolyember.

Aggodalomra semmi ok, a bizonyítékokat nem valami szkeptikus, hanem egy kriptozoológiára szakosodott intézmény vezetője, Jon Downes és csapata elemzi majd. A rossz hír viszont az, ha több meggyőző bizonyíték is érkezik, a fődíjat megosztják a nyertesek között.

9.
9.
kamgecam
Ps-en majdnem összes ismerősöm ezzel nyomja, köztük én is. Rohadt jóóóóó.
8.
8.
Yanez
#6: Én vagyok a Loch-nessi nagylábú yeti.
7.
7.
#6: Es Te melyik leny vagy? Csak, hogy tudjam, erted...nem art az ovatossag!
6.
6.
Yanez
Na ezt gyerekjáték lesz megnyerni! Lefotózom magam ébredés után full másnaposan, és máris enyém a zsé! Könnyű préda!
5.
5.
hadzsime
#2: Nem kért hámhúszat?
3.
3.
A legjobb olyan pályázatot kiírni, amit tuti nem fog megnyerni senki sem.
A Capcom tud valamit, ennek ellenére a játékot alig várom, hogy nyomhassam XD
2.
2.
crytek
A lohneszi szörny mennyit ér meg nekik? Amikor voltunk nyaralni megtaláltam a barlangját. Közelében nincs a kinézete annak amit a filmekben és a kamu fotokon mutogatnak. De megbeszéltem vele, hogy sosem árulom el a titkát cserébe életbe hagyott
1.
1.
hadzsime
A Jeti néha itt szokott kommentelni a GK-n.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...