Hivatalos: késik az Anthem, Battlefield érkezik idén

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 31.
  • Csúszás
Link másolása
Az Electronic Arts az aktuális pénzügyi helyzetjelentésében hivatalosan is megerősítette a múlt héten felröppent pletykákat. Az Anthem valóban átcsúszik a jövő év elejére, helyette pedig Battlefieldet kapunk majd.

Először a Kotaku szellőztette meg azokat a híreket, hogy az Anthem megjelenése átcsúszhat a jövő évre. A pletykák szerint az Electronic Arts szeretne biztosra menni a BioWare új játékával, ezért halasztja el a megjelenést.

A kiadó végül a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentésében erősítette meg, hogy az Anthem valóban 2019-re csúszik, a jelenlegi tervek szerint az év első negyedében kaphatjuk meg. Pontosabban az EA pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen szerint szó sincs csúszásról, de hogy mit értett ez alatt, azt nem egészen értjük: az Anthem megjelenését egyértelműen 2018 őszére ígérték korábban.

Magyarázat lehet, hogy a Wall Street Journalnak adott nyilatkozat szerint minden a tervek szerint halad, a döntésük egyik legfőbb oka pedig az, hogy októberben érkezik az új Battlefield, az Anthemnek pedig új címként célszerűbb csendesebb időszakban rajtolnia.

11.
11.
6drian
#9 Én is örülnék egy Bad Company folytatásnak. De szigorúan az első rész féle, humoros játékot várnék. Mai napig nem játszottam ilyen játékkal, ahol szinte folyamatosan az a érzésem volt, mintha egy Rejtő Jenő regényben lennék.
10.
10.
user101
Nem szeretem az EA-t és lassan már semmi nem érdekel amit csinálnak, de ez az egy játékuk még célba érhet. Persze nálam csak akkor, ha single-ben lesz legalább annyira játszható, mint Battlefront 2, különben kenjék a hajukra és végeztem az EA-val ( de ez is maximum féláras vásárlás vagy még annyi sem... ).
9.
9.
logic5
Bad company folytatás jöhetne... Vagy egy BF3 új köntösben... Na az ütne.
8.
8.
#7: A Hardline és a 2142 alapján szerintem nyitottak a BF-receptet szabadabban kezelni... de nem ennyire. Olyat hiába várunk sajnos. Amúgy nekem eszembe sem jutott ez még, de tényleg hangulatos lenne.
7.
7.
kastorhun
Nem is baj.
Szerintem egyedül vagyok de piszkosul örülnék 1 steampunk bf-nek.
6.
6.
PaprikaJancsi
#3: Vagy mondjuk dolgozni kell még rajta...
3.
3.
Sztem azert toltak el, mert az egesz egy lootbox-fesztival volt, azta most lattak, hogy a nem jo es at kell tervezni a jatekosok kifosztasat.
1.
1.
Fooxfire
Jöhetne battlefield 2152 vagy valami hasonló folytatás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...