Októberre csúszik a Red Dead Redemption 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 1.
  • Csúszás
Link másolása
A Rockstar Games mégsem tudja tartani a tavaszi dátumot, ehelyett csak októberben kerül a boltokba a Red Dead Redemption 2. Féléves csúszásról van szó, de cserébe napra pontos dátumot kaptunk.

Noha a korábbi pletykák (itt és itt) nyári megjelenést sugalltak, végül csak fél évvel a legutóbbi terv után, idén októberben érkezik a Rockstar westernjátéka. Egészen pontosan október 26-án csaphatunk le rá PlayStation 4-en és Xbox One-on, pedig a bejelentéskor még 2017 őszére ígérték a Red Dead Redemption 2-t - összesen tehát plusz egy évet kotlanak rajta a srácok.

A fejlesztők mindenkitől elnézést kértek a csúszás miatt, bár reménykedtek abban, hogy hamarabb befejezik a játékot, végül mégis több időre van szükség a polírozáshoz. A Rockstar ígérete szerint a következő hetekben még több információt kapunk a Red Dead Redemption 2-ről, de addig érjük be a legfrissebb képekkel. Sajnos a PC-s verzióról továbbra sincs szó.

15.
15.
ollie92
9.
9.
Darksiders84
Szerintem se lesz RDR után még min 1 évig semmi a GTA 6-ról és talán hozza magával az új PS masinát esetleg.
8.
8.
ollie92
#6: Pontosan, mivel már a GTA5 is csak egy gettóballada, összecsapott sztorival, nem lehet sokat várni a GTA VI-tól sem ! S mivel még mindig olyan jól fogy az V, 2020 előtt még trailert se látunk belőle..
7.
7.
#6: Te se lehetsz egy rasszista farok.
6.
6.
dvs00
#2: Másik részleg készíti a GTA-kat is és az RDR-eket is, amennyire tudom. Szinte biztos hogy dolgoznak a VI-on mint a gőzgép, szerintem 2020-ig ki szeretnék dobni azt is, ha mást nem legalább bejelenteni, főleg hogy az V-höz végül basztak csinálni Single DLC-t bazmeg. A Franklin-t játszó nigger még posztolt is instagramon Motion Capture felszerelésben, hogy készül a "folytatás". Ami ugye jóval több munkát igényel, mint kéthetente összebaszni egy szar autót, két fegyvert, meg néhány ruhát a förtelmesen bugyuta multihoz és sajnos (vagy nem sajnos) ez zajlik jelenleg is. Azért remélem az új RDR inkább marad egy klasszikusan zseniális single-orientált Rockstar Game a multi mellett. De ameddig tart a hype a játék körül (megjelenést követően 1-1,5 év) addig új GTA bejelentése biztos nem várható semmiképp.
5.
5.
Vegyen is róluk példát a többi. Játékot akkor kell kiadni, amikor már el is készült. Nevetséges hogy manapság külön örülni kell ennek...
4.
4.
Glassofwhiskey
3.
3.
Juha
#1: Azért a gta5-nél a bejelentést követően szerintem igen gyorsan kijött a játék, lehet itt nem bírták visszafogni magukat, hogy hamar kiderüljön min is dolgoznak éppen.
2.
2.
kopic
Gta-t fogunk vajon ebben a genben kapni? R* tempojat ismerve nem hiszem...
1.
1.
Yanez
Nem lenne Rockstar, ha nem csúszna ennyit a játékuk. Addig úgyis sok más nagy cím jön még, úgyhogy lesz mivel elütni az időt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...