Két hónapon belül befut a Frostpunk

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A This War of Mine-t is jegyző 11 bit Studios megerősítette, hogy tartják magukat a korábban kitűzött céljukhoz, és még az év első negyedében boltokba küldik a Frostpunkot. Hamarosan új infók érkeznek a játékról.

A 11 bit Studios csapata ezúttal egy szokatlan városépítős stratégiával készül nekünk, amely többször is kemény kérdések elé állít minket.

A jégkorszak sújtotta Földön mi a városunk lesz az utolsó, a túlélésünkhöz pedig elengedhetetlen, hogy az áramellátást biztosító generátort működésben tartsuk. A kérdés már csak az, hogy milyen eszközöket használunk ehhez: lehet, hogy a gyermekek dolgoztatása hatékony, azonban emberséges módszernek semmiképpen nem nevezhetjük.

A fenti videó egy olyan robotot mutat be, amely ugyan könnyebbé teszi az életünket az építkezések és a városunk karbantartása során, azonban elképzelhető, hogy az emberek nem szeretnék, hogy hatalmas gépek lófráljanak közöttük, ha így is patikamérleggel porciózzuk az üzemanyagot.

A fejlesztőcég marketingmenedzsere, Karol Zajączkowski árulta el, hogy a közeljövőben újabb részleteket osztanak meg a játékról, annál is inkább, mert szeretnék, ha az év az első negyedében, vagyis legkésőbb március végéig megjelenne a Frostpunk. Mi drukkolunk nekik!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...