The Elder Scrolls IV: Oblivion - PS3-on lesz a legjobb

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem csupán játékmenetileg és tartalmilag lesz több a The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3-as változata az PC-s és X360-s verzióknál, hanem technikailag is.
Nem csupán játékmenetileg és tartalmilag lesz több a The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3-as változata az PC-s és X360-s verzióknál, hanem technikailag is.


Finom információkat tudtunk meg a minap a Sony következő generációs gépére készülő, múlt hónapban bejelentett verzióról. A PS3-as játék tartalmaz majd egy Knights of the Nine című küldetéssorozatot, melynek teljesítése a fejlesztők szerint 10-20 óra lesz. Érdekesség, hogy ha minden jól megy, ezen változathoz is tölthetünk majd le apró kiegészítéseket, mint azt megtehettük a PC-s és X360-s játékok esetében eddig is.

"Szeretnénk támogatni a PlayStation 3-mas játékot is, ám ezen kérdés jelenleg a Sony-tól függ..."

Grafikailag, technikailag is fejlettebb lesz az Oblivion PS3-mon: a Bethesda elmondása szerint mostantól a távoli és a közeli táj megjelenése nem választódik el oly élesen, mint a korábbi változatoknál, néhány árnyék, trükk segítségével a határvonalat eltüntették ugyanis a két rész összemosásával. A játék Európában jövő márciusban jelenik meg, míg nyugaton már novembertől megvásárolható lesz.

7.
7.
Dajin
azért lesz jobb szebb több,(mert megérdemeljük:D) mert erre később érkezet, ajándék azoknak, akik ps3-on veszik meg a gamet
6.
6.
nimat16
neee.nem értek egyet azzal hogy ennyi plusz tartalmat tegyenek bele.azt nem várhatják el hogy aki rajonó és szeretné megismernis az új küldetéseket az vagyen 150000-ért egy ps3-at.vagy mellékeljék a pc és x360 platformokra is letölthető formában a plussz tartalmat vagy sehova.egyébként ez ge*iség,hogy a ps3-asbe több meg jobb lesz mindenből ami a többi platformon már megjelent.

5.
5.
ps3
hmnmmnm........

ki hitte volna...??????

:)))
4.
4.
sTERNKERN
Az a baj, hogy ettől én még nem veszek PS3-at.. hiába szeretem az Obliviont :P

Apropó.. mod-ok gondolom ugyanúgy mennek majd mint x360-on ugye? Mert akkor köszönöm szépen inkább a PC :)
3.
3.
wasaby44
érdekes... eddig csak fikázták a népek a ps3 konzolt...
2.
2.
donmarchello
Állítólag a Fight Night Round 3 is PS3-on lesz a legjobb.
1.
1.
donmarchello
Kétségkívül a gép legjobb nyítócíme.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...