Sea of Thieves - népszerű volt a béta

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 4.
  • Hír
Link másolása
A héten lezárult a Sea of Thieves bétatesztje, a Rare pedig összegyűjtötte a próbakör ideje alatt gyűjtött statisztikákat, amelyek szerint úgy néz ki, népszerű volt a csoportos kalózkodás.

Nem volt zökkenőmentes a Sea of Theives bétájának a rajtja, de a fejlesztést végző Rare így is nagyon elégedett volt a próbakörrel és annak népszerűségével. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a csapat által nemrég közzétett pontos számadatok.

A két nappal meghosszabbított próbalehetőség alkalmával összesen 332 052 kalóz szelte az óceánt, amely több mint 2 millió órányi tengeren töltött időt jelent. A streamerek körében is népszerű volt a játék, mert a béta ideje alatt több mint 25 ezren közvetítették játékbeli kalandjaikat, amit átlagosan 140 240 néző tekintett meg, és ami közel 14,5 millió órát jelent összesítve. A legnépszerűbb platformok a Twitch és a Mixer voltak.

A Sea of Thieves teljes változata március 20-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

10.
10.
Death-Wanderer
#8: igen Sea of Thieves Hungary illetve Sea of Thieves Magyarorszàg
9.
9.
Shannaro
Én csak twitchen néztem néhány adást róla, de csak keveset, nézni is rossz volt :D De örülök, hogy ennyi ember megtalálta benne a számítását. De itt sem maga a játék adja a legnagyobb szórakozási faktort, hanem a társaság. Legalábbis én így látom.
8.
8.
Nekem alapból tetszik, sztem a game pass keretein belül kipróbálom PC-n. Csak gondolom ez is egy összeszokott csapattal jó.
Alakult már magyar weboldal, FB csoport vagy közösség valamilyen formában, ahol lehet legénységhez csatlakozni?
7.
7.
zozo76hun
az a poen hogy az ilyen kardozos, hajozos, kalozos game nem az en mufajom (battlefield 1, na az amit nekem csinaltak), oszt' megis, valamiert tetszik ez a game...
6.
6.
zozo76hun
#2: akkor itt zavar van az eroben? :)
5.
5.
elderath
Emiatt upgradeltem win 10re
3.
3.
Thor Vath
Én is erősen hajlok a vétel felé :) xbox one
2.
2.
kamgecam
#1: Nekem is bejön, ööö igen egy"sony fanboy" mondja ezt . ;)
1.
1.
zozo76hun
egesz faja jateknak tunik, sztem instant vetel lesz nalam, xbox one x-en. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...