Március elején jön a Battlezone II remastere

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Még novemberben kaptuk a hírt, hogy a Rebellion felújítja az 1999-es RTS/FPS hibridet, ma végre napra pontos dátumot kapott a Battlezone: Combat Commander. Az új előzetes megmutatja, mennyit változott a grafika.

A Big Boat Interactive újítja fel a Pandemic 1999-es klasszikusát, a Battlezone II-t. A remaster szimplán Battlezone: Combat Commander címen fut. A grafikai tuning mellett a játékmeneten is finomítottak valamelyest.

Az anyag belső nézetben játszható futurisztikus akciójáték, amelyben testreszabható háborús gépekkel indulunk harcba, tankokat, mortar bike-okat és mechákat irányíthatunk az egyjátékos kampányban és a 14 fős mutiplayerben. Természetesen a 4K- és a modtámogatás is bekerül a kalapba.

A kiadó, a Rebellion megerősítette, hogy a Battlezone: Combat Commander március 1-jén landol a Steamen és a GOG-on. A két platform játékosai közösen multizhatnak egymással.

Lássuk, mennyit fejlődött a grafika két évtized alatt!

3.
3.
bitbandita
Ebből de jó lenne egy új rész, valami új motorral. Mennyit játszottam az elsővel anno, jó Isten... bár a mai trendekből kiindulva nem tudom mennyire lenne sikeres. Egy teljes értékű real time stratégiát levezényelni -bázisépítéssel, erőforrás szervezéssel, eszközgyártással, az egységek irányításával, harci taktikával, ahogy kell- miközben fps módban járműt vezetsz, harcolsz. A mai, egy gomb folyamatos nyomkodásához szokott generációnak ez tuti nem jönne be.
1.
1.
kastorhun
Hát, nem fejlődött valami sokat, durván 7 évnyi fejlődés tapasztalható grafika terén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...