Rainbow Six: Siege - újabb ingyenes hétvége jön

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 7.
  • Akció
Link másolása
A Ubisoft bejelentése szerint jövő hétvégén ismét kipróbálhatóvá válik a teljes Rainbow Six: Siege. Az ingyenhétvége ideje alatt szerzett eredményeink a teljes játékba is továbbvihetőek lesznek.

Újabb próbahétvégével jelentkezik majd a Rainbow Six: Siege, így ha még mindig nem próbáltad ki a játékot, vagy kell egy újabb lökés a vásárláshoz, akkor most ismét lehetőséget kapsz rá, hogy fuss egy kört a teljes változattal.

Az ingyenes hétvége február 15-én rajtol el, természetesen mindhárom platformon. A PC-s rajongók február 18-ig kapnak lehetőséget, Xbox One-on február 19-ig él majd a próba, míg PlayStation 4-en február 20-án vet véget a mókának a Ubisoft. Minden ez idő alatt elért eredményünk továbbvihető lesz, ha utána megvásároljuk a játék valamelyik változatát.

A hamarosan induló harmadik szezon első nagyobb tartalmi kiegészítése, az Operation Chimera a PC-s játékosok számára már február 19-én kipróbálható lesz, de egyelőre csak a tesztszervereken. A hivatalos rajt március 6-án lesz esedékes. Az Outbreak kooperatív mód február 20-án debütál a tesztszervereken, míg a teljes változat március 6-tól egészen április 3-ig lesz nyúzható. 

9.
9.
Vopesz
#8: Tuti, mert ezt ket hete irtak az outbreak kapcsan ;)
8.
8.
Krekk
#7: Köszi ezt nem tudtam, pedig anno rá is kerestem, hátha. Akkor már csak bízni kell benne, hogy továbbra is tervben van.
7.
7.
Vopesz
#2: Twitteren mar reagaltak egy q&a alkalmaval, hogy mindenkeppen tervezik, es rajta van a road mapen, de meg nincs konkret datum.
6.
6.
Krekk
#4: tudom, de egyrészt szeretek konzolon játszani (achievmentek, szinte zero csaló és plug'n'play feeling) másrészt taszít a pc a neten kiabáló "master race" tagok miatt. Meg utálom a windows-t is.

#5: ez lesz az igazság. Sajnos. Azért még reménykedek, az Overwatch is megkapta végre az X támogatást.
5.
5.
Cooper911
#2: - Te Jim, kész vagy már a konzolos 4k támogatással?
- Már majdnem, de figyelj csak, kitaláltam két új karaktert. Ha azt megveszik ötszázezren akkor lesz 15 millánk.
- Ahaaa... na hagyjad csak azt a 4k-t és dobjál össze valami pályát is.
3.
3.
Necreon
#1: Ajándék lónak...

Egyébként nekem a heti kb. 2 óra OW kimeríti a multi versus alapú FPS-ekre való mára igen alacsony igényeimet, viszont van ismerős aki nagyon rá van pörögve újabban, ennek kapcsán nekem egy ingyen kipróbálási lehetőség, szóval nem olyan rossz ez :).
2.
2.
Krekk
Aminek én nagyon örülnék, ha végre lenne Ps4 Pro/Xbox X támogatás. Komolyan nem is értem, itt egy játék, ami ugyan nem ma jelent meg, de még mindig fejlesztik, az újabb évadokért kérik a kb. 30 USD-t, de semmi 4k támogatás.
1.
1.
Death-Wanderer
Nem, kösssszzz.. ne tukmàljàtok màr. Mint a nagymama (nah egyél még egy kis sütit)....... Finoommm
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...