Jövőre jelenik meg a The Surge folytatása

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Meglepő, de valahol azért várható bejelentést tett a Focus Home Interactive és a Deck13, a duó ugyanis megerősítette, hogy már készül a sci-fi Dark Soulsként elhíresült The Surge folytatása, ami valamikor 2019-ben jelenik majd meg.

Hibái ellenére nagyon is szórakoztatóra és tartalmasra sikeredett a tavaly nyár elején megjelent The Surge. Úgy tűnik, a kiadásért felelős Focus Home Interactive az eladásokkal is elégedett volt, a kiadó ugyanis megállapodott a Deck 13 csapatával, hogy elkészüljön a folytatás.

A második rész a tervek szerint valamikor 2019-ben jelenik meg, PC mellett konzolokra is. Az ígéretek szerint egy teljesen új, felfedezhető világot kapnak majd a rajongók, ami lényegében egy porig rombolt, elpusztított város lesz, ahol minden eddiginél ambiciózusabb pályatervezés garantálja majd a változatosságot. Állítólag a harcrendszer is fejlődni fog, még több lehetőség és még több brutalitás vár ránk, miközben a taktikának is komolyabb szerep jut. A folytatások szokásos forgatókönyve szerint a képességekből, a fegyverekből, az implantokból és a drónokból is többet és ütősebbet kapunk.

3.
3.
#2: Sajnos nem jatszottam vele gep hianyaban, de nekem is tetszett a vilaga.
2.
2.
#1: Ahogy írják a hírben is, jó játék de nen kiemelkedő. Úgy néz ki sikerült teljesítenie az első résznek. Műfaja ellenére nekem nagyon bejött videókból, hátha a következő még jobb lesz.
1.
1.
Ez ennyire jo lett, hogy kell neki folytatas?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...