90 millió példánynál jár a GTA V

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 8.
  • Biznisz
Link másolása
A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését. Nagy meglepetéseket nem okozott a cég, főleg a sportjátékok és a GTA V hajtották a kiadó számait. Utóbbi 90 millió leszállított példánynál jár.

Habár az eredeti tervek szerint a december 31-én véget ért negyedévben jelent volna meg a Red Dead Redemption 2, így sem panaszkodhat a Take-Two, a kiadó szokásos slágerjátékai is hozták az elvárt számokat. A cég forgalma 1 százalékkal nőtt éves szinten, így 480,8 millió dollárt tett ki, miközben az előző év hasonló időszakának 29,8 millió dolláros veszteségét 25,1 millió dolláros nyereségre sikerült fordítani.

A forgalom 54 százalékát tették ki a digitális csatornákon befolyó pénzek, a számokat pedig a cég sportjátékai, a GTA V, illetve a GTA Online, és az L.A. Noire remastere hajtották. A kiadó szerint a GTA Online és az új NBA 2K-játék is rekordnegyedévet villantott, a GTA V pedig újabb mérföldkőhöz érkezett, a játékból mára több mint 90 millió példányt szállítottak le a boltoknak. A WWE 2K18 is sikeres rajtot vett, de ez esetben nem szolgált több részlettel a cég.

A Take-Two egyébként leszögezte: biztos benne, hogy a Red Dead Redemption 2 nem csúszik többet, és megjelenhet október 26-án.

32.
32.
#28: Zsenge 29 év :D mint mikor egy 18 éves leszólja a 16 évest. Kösz kreatív nagyapó, biztos az öregek otthonában lettél ilyen retek okos.
31.
31.
#27: xd ezek a szövegek, egy igazi agytröszt lehetsz
28.
28.
#24: Kérdés, mi a siker/ratyiság fokmérője.

Nem hiszem, hogy a legratyibb lehetne, életedben talán most olvashattad ezt másodszor, és a zsenge 29 éved alatt túl sok bölcsességgel még nem találkozhattál. TOPLEL

Amúgy én kedveltem a GTA-t, egyszer végigjátszottam, ha már megvettem.
25.
25.
kamgecam
#24: kimoderált üzenet
24.
24.
#22: Ki állította az ellenkezőjét? :D

21: ezt minden sikeres játéknál előhozod? Világ legratyibb szövegei között van.
22.
22.
KőbányaKispest
#9: Már miért ne számitana a véleménye. Attól lehet véleménye neki, hogy ha a 500 milliót adnak el belőle.

Ha minden nap ezrek eszik meg a téglaporos kenyeret, én meg utálom, akkor még elmondhatom, hogy az szar nem?
21.
21.
#9: A szar sem lesz attól finom, hogy legyek milliói dongják körül!
20.
20.
Norbiii
#19: GTA V-öt végigvittem Ps3-an, de Ps4re be sem szereztem, inkább játszom a Vice City-vel, vagy a San Andreas-al, (vagy WD2-vel) ami bosszant, hogy ilyen régi GTA játékokhoz kell nyúlnom, mert az V. részben csalódtam. A Vice Cityben mai szemmel nem túl jó az irányítás, a S.A. látványa is finoman fogalmazva megkopott, ha ezek kijönnének mai grafikával, mai irányítással, fizikával, nem is lenne kérdés, hogy melyik lenne a jobb GTA....
19.
19.
Norbiii
#18: A San Andreas anno sokkal jobban lekötött, mint a GTA V. Ha a San Andreas mai látvánnyal, fizikával stb...lenne felturbózva, szerintem sokkal jobb játék lenne az ötnél. A GTA V a San Andreashoz képest néhány dologban visszalépés...
17.
17.
Stranger
#13: Nem mondanám katasztrófának a PUBG technikai oldalát. Csak a casual tömegek laptopon tolják és tőlük jön a szokásos sírás. Asztali fronton egy 9 éves Phenom II proci vígan elviszi egy 5 éves középkategóriás kártyával is.
Xbox-ra kicsit korán jött a játék az tény.
15.
15.
l4cyk4
Eközben az Online hemzseg a hibáktól. Engem eddig kb. 1 millió dollártól fosztott meg a játék a hibás, kiszállítási missziók révén. Az is felmerült bennem, hogy nem véletlen és a Rockstar szándékosan nem javítja ezeket (esetleg szándékosan tette bele őket), így ösztönözve a játékosokat a mikrotranzakciók használatára. Amelyek annyira nem is mikrók, ha megnézzük mennyibe kerülnek a kártyák a nagy fehér felett. Egy valami biztos, soha nem vettem cápa-kártyát és nem is fogok.
14.
14.
McDuff
ez nem hír, 100 milliónál szóljatok.
12.
12.
Mortis
#10: teljes mértékben a szívemből szóltál. egy felturbózott Vice City az első játékból kivágott láp-területtel hatalmasat ütne. persze ismét a modern időkbe helyezve, mint a GTA fő részei általában.
10.
10.
Norbiii
GTA 6-nak egy Vice City 2, a 80s évek hangulatával, zenéivel. Egy álom lenne.
9.
9.
#6: 90 milliós eladott példány után szerintem nem sokat számít a véleményed.
7.
7.
kopic
Erre noncsenek szavak, de komolyan. Mi lesz itt a 6-nal akkor?!
6.
6.
kastorhun
A GTA V valami elképesztően nem tud érdekelni, számomra ennyire érdektelen, unalmasnak tűnő játékot nagyon ritkán látok, még a Sniper Ghost Warrior 3 is sokkal, de sokkal jobban érdekel.
5.
5.
Fooxfire
#2: Lesz itt még summer sale
4.
4.
negyven2
#2: Csak a tavalyi évben 15 milliót adtak el! November óta 5 milliót!
2.
2.
Nothing
#1: Hááát...arra azért már nem fogadnék nagy tételben - de így is elképesztő, amit ez a játék - több, mint 4 évvel a megjelenése után is - produkál az eladási listákon.
1.
1.
NECROSMOKE
Na meg egy 10-es a 100-ig :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...