A Bandai Namcónál készül a Metroid Prime 4?

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 9.
  • Pletyka
Link másolása
A héten felröppent pletykákat most az Eurogamer is megerősítette, úgy néz ki, valóban a Bandai Namco szingapúri stúdiója fejleszti a Metroid Prime negyedik részét.

A héten egy LinkedIn-profil árulkodott arról, hogy mennyire elfoglalt manapság a Bandai Namco szingapúri stúdiója. A srácok fejlesztik az Ace Combat 7 VR-módját, az állítólag Switch-exkluzív Ridge Racer 8-at és egy meg nem nevezett - szintén Switch-exkluzív - lövölde is készül náluk.

Már pletykálták, hogy a Metroid Prime 4 a titkos projekt, ezt az infót erősítette most meg a saját forrásaival is az Eurogamer. Érdekesség, hogy a csapat korábbi LucasArts-alkalmazottakat is foglalkoztat, ők a megboldogult Star Wars 1313-on dolgoztak anno.

A Nintendo a 2017-es E3-on jelentette be a Metroid Prime 4 készültét, ám egyelőre csak egy logót mutatott belőle - ez alapján nagyon messze van még a játék megjelenése. Azt a cég korábban sem tagadta, hogy ezúttal más fejleszti a folytatást a Retro Studios helyett, az új fejlesztőstúdiót azonban nem nevezte meg.

A Nintendo egyébként jó viszonyt ápol a Bandai Namcóval, a cég készítette el a legutóbbi Super Smash Bros.-t Wii U-ra és 3DS-re, illetve a Pokkén Tournamentet is nekik köszönhetjük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...