Sea of Thieves - később jönnek a mikrotranzakciók

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 13.
  • Hír
A Sea of Thieves sem ússza meg a mikrotranzakciókat, azok viszont csak később, úgy három hónappal a megjelenést követően élesednek majd a játékban. A Rare kizárólag kozmetikai kiegészítőkben gondolkodik.

A Rare nemrégiben stúdióbejárást tartott a külföldi sajtó képviselőinek, ahol komolyabban is el lehetett mélyülni a Sea of Thievesben. Az IGN ennek apropóján kérdezett rá a mikrotranzakciókra.

Természetesen a Sea of Thieves sem ússza meg a fizetős kiegészítőket, ezek azonban nem a premierkor, hanem csak később, körülbelül három hónappal a megjelenés után, az első nagyobb tartalmi frissítéssel fognak élesedni. Aggodalomra semmi ok, loot boxokat nem kapunk, és maguk a megvásárolható elemek is kozmetikai szerepet töltenek be, a játékmenetet nem fogják befolyásolni.

A Rare szerint ezeknek az apróságoknak érzelmi szerepet kell betölteniük, illetve a szórakozást és a közösségi élményt kell szolgálniuk, és bár a mikéntjét még nem osztották meg a srácok, utaltak rá, hogy ezekhez a tartalmakhoz fizetés nélkül is hozzájuthatunk majd.

Az első ilyen kiegészítőket egyébként a háziállatok jelentik, a fejlesztők szerint majmunk és macskánk is lehet majd. Az állatokat nézegethetjük, sőt mások is felkaphatják és elvihetik magukkal őket - szerencsére mindig vissza fognak jönni, ha leteszik őket. A Rare szerint jó poén lesz az is, amikor kilőjük őket az ágyúból, kíváncsiak vagyunk persze, hogy ezt az állatvédők mennyire tartják jó ötletnek.

A Rare láthatóan kreatívabb kiegészítőkben gondolkodik. A másik ötletük például az, hogy olyan gyógyitalokat készítsenek, amelyek megváltoztatják a külsőnket, például öregítenek ideiglenesen.

Ettől függetlenül a Sea of Thieves játékosai ingyenes kiegészítőkre is számíthatnak majd, a kisebb változtatások mellett komolyabb események is várhatók.

6.
delphijos
#2: Jaja, és lehessen áthozni a Forza mentéseket.....
5.
PaprikaJancsi
#4: Inkompetens duó kezdte az előadást :D
4.
Fakjee
#2: Nem mintha téged érintene a MS Store cucc.:)
3.
Fakjee
#1: A kis dühkitörésed mellett ha elolvastad volna miről van szó láthatnád hogy se nem pay2win se nem lootboxok, vagyis semmiféle szerencsejátékról szó nincs. Pénzért vehetsz kozmetikai cuccokat, ennyi történik.
2.
crytek
Egyszemélyes kampányt hegesszenek bele inkább.
1.
ollie92
Bannolja már az EU a picsába ezeket a szerencséjáték hajhászokat, semmiből pénzt csinálni arra megvannak, de támogatni a játékot és foltozgatni ahogy ígérték az már nem. Bár ez most az EA felé szólt, de kozmetikai, vagy pay2win, vesszen mindegyik, hadd tudjam mit veszek a pénzemért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...