Úgy tűnik, a Spyrót is feltámasztja az Activision

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 14.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotaku értesülései szerint a Crash Bandicoot N.Sane Trilogyhoz hasonló remaster-gyűjteményt készít az Activision a Spyro-sorozat első három részéből is. A megjelenés idén várható, eleinte PS4-exkluzív lesz a csomag.

Az általában jól értesült Kotaku információi szerint a Crash Bandicoot után a Spyrót is feltámasztaná az Activision, és már készül a Spyro the Dragon Trilogy Remaster, amelyet márciusban mutathatnak be, és az év harmadik negyedében küldhetnek boltokba - az egyik forrás szerint szeptemberben, mert akkor lesz húszéves a sorozat.

A felújítást a Crash Bandicoot N.Sane. Trilogyt is jegyző Vicarious Visions készíti, és olyan végeredményre lehet számítani, mint a tavalyi csomag esetében. A pakk a kizárólag PS1-re megjelent trilógiát, a Spyro the Dragont, a Ripto's Rage!-et és a Year of the Dragont tartalmazza, és a remasterek új assetekkel, fényeffektekkel, animációkkal, átvezetőkkel, illetve újrahangszerelt zenékkel operálnak majd. Ezenkívül felhasználóbarátabb lesz a mentési rendszer és néhány, az alapanyagokból kivágott tartalomra is lehet számítani.

A gyűjtemény kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg első körben, azonban az exkluzivitás ideiglenes, 2019-ben más platformokon is tiszteletét teszi majd a játék. Hasonló a helyzet, mint a Crash esetében: a Kotaku megerősítette a korábbi pletykákat, és idén valóban véget ér a Crash-csomag PS4-exkluzivitása.

16.
16.
vmiki88
#5: Szerintem a dizájnban nem lesz nagy változtatás, csak jobbak lesznek a modellek meg a textúrák. :D
15.
15.
vmiki88
#14: LOl , akkor fordított világban élünk, erről a Jerseyről nem is hallottam még. :D
14.
14.
Ez azért nem volt a legjobb játék már akkor sem a Crash-el ellentétben. Persze semmiképpen nem lehet rossznak nevezni, de a böszme irányítás és a hányingert keltő kameramozgás miatt sokan nagyon gyorsan abbahagyták. Akik maradtak, egy részüknek mondjuk tetszett.

Azt tudom, hogy ezt én kihagyom, a többiek meg maguk tudják, hogy mi tetszik nekik. Ha tökéletesen fel is újítják a grafikát és meg is oldják, hogy ne legyen rosszul tőle az ember percek alatt, akkor sem hiszem, hogy ez a játék ma megállna a lábán. Hiszen akkoriban is csak azért evickélt el, mint manapság: PS-re nem volt más.

Én inkább egy Jersey Devil-t néznék meg, de azt meg úgy sem fogják felújítani, mert az ilyenek miatt, mint a Spyro, mindenki herótot kapott ezektől a játékoktól.
13.
13.
Giga0509
#12: Ezek közül csak a Parasite Eve van meg,mondjuk annak én is örülnék :)
12.
12.
daenath
#11: Egy Chrono Cross/Parasite Eve/Castlevania: Symphony of the Night-nak de tudnek orulni.
11.
11.
Giga0509
Crash,Spyro,Medievil...még egy Syphon Filter és teljesen újraélhetem a gyerekkorom :D
10.
10.
Yanez
Nekem is kimaradt valamiért. A demót viszont nyúztam. Jó lesz ez, csak jöjjön!
9.
9.
daenath
Vegre megint egy jo hir, a MediEvil bejelentes utan! Az elso resze itt csucsul a polcomon :D
8.
8.
Darksiders84
Ez tényleg jó hír jöhetne a Sly Cooper is. Sőt mostanába eszembe jutott az Overlord X360-on volt de lehet Ps3-on is hogy milyen jó volt szívesen játszanék vele újból mind a két részével. Nem ismerek hasonló játékot létezik egyáltalán?
6.
6.
Duken
Nekem kimaradt de felkeltette az érdeklődésemet ha már ennyien írjátok hogy jó volt.
5.
5.
north
Én jelenleg két dologban reménykedek:
1, A Játék mechanikán nem változtatnak. Jó az a kis chill drágakő gyűjtögetés. :D
2, Ne mennek el ebbe a skylanders karakter kinézet irányba mert eszméletlenül igénytelen és idétlenül nézett ki benne Spyro. Maradjanak szépen hűek az eredeti játékhoz mint a Crash esetében és akkor mindenki happy lesz :D
4.
4.
zsocc-nrg
Ez mekkora hír :D mindenképp beszerzem!
2.
2.
cyberstaker
Valaki tud valamit az activisionnál, hogy ezekhez a címekhez is hozzányúlnak végre. Tuti vétel :)
1.
1.
godach
Na most ennek nagyon örülök. A Ratchet trilógiát most nyomjuk a fiammal PS3-on, (elképesztő ahogy a kissrác játszik) és a Crash a következő PS4-en. Amilyen ütembe haladunk, jöhet is a Spyro. (az am is, nekem is pótlótistán van) :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...