Így fest a God of War egy stadion padlóján

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 14.
  • Videó
Link másolása
A múlt hétvégén egy rendhagyó félidei showt láthattak a Golden State Warriors rajongói. A Spurs ellen vívott NBA-meccs szünetében a God of War kedvcsinálóját vetítették le a pálya padlójára. Most visszanézhetitek az egészet.

Február 10-én a Golden State Warriors a San Antonio Spurs csapatát fogadta. A nézők a meccs szünetében egy nem mindennapi show-t láthattak, mikor a God of War világa kelt életre az aréna padlóján. Az úgynevezett projection mapping technológiát használva vetítettek le egy kimondottan ide szánt kedvcsinálót több ezer rajongó örömére. Most az egész műsort megnézhetitek:

A God of War április 20-án érkezik PS4-re.

10.
10.
kamgecam
#8: You went full retard man. Never go full retard!
https://www.youtube.com/watch?v=oAKG-kbKeIo
9.
9.
Szerintem meg ultra gagyi volt. Fogták az E3 demo szövegét meg összes elemét és megcsinálták újra, "emeletekkel" és szétcsúszó animációkkal. Szegény Atreus is valami downgraden esett át, jobb szó híján egyszerűen fogyatékosan néz ki.

Én nem kérdőjelezem meg a játék minőségét (ami amúgy még meg se jelent ugye), én tavaly a reveal-nél lettem libabőrös, de ezt nem tudtam komolyan venni.
8.
8.
Érdekes látni ezen, hogy amikor a Dak Souls volt a hype-divat, akkor olyan volt, most, hogy befürdött az a kóceráj meg vissza akar térni saját magához egy jókora grafikai butítással, amit simán hülyének néző magyarázatokkal próbálnak beetetni. De így most meg a Naughty Dog féle műdráma "májszán" témára mentek rá. Hát még nem is lenne rossz, mert ez még el lehet adni valamennyire a kommenteket nézve, de ez a rendezés nekem nem jön be. Főleg, hogy minden PS ex ilyen már évek óta. Semmi ötlet, semmi, csak ez megállás nélkül.

Bármi történik, mindig megy az érzelgősködés, a karakterdrámáskodás meg az eladhatóskodás, de játék? Vered az X-et 3 másodpercig, leszakadnak. Vered megint 3 másodpercig, karakterdrámáskodás, majd hát megint leszakadnak.

Szóval jó a régi formula, de túl van tolva itt a lenyűgözősség azok részére, akik nem szeretnek játszani. De aki szeret játszani? Azzal mi lesz? Majd még át sem látod a pályát és az ellent, vered az egy gombodat, mint egy hormonzavaros? De játszani nem tudsz, mert folyamatosan változik minden?

Ez az egész dizájn szerintem millió sebből vérzik. Remélem nem sértettem meg senkit most, mert a célom nem az volt, de az eddigiek alapján és hogy láthatóan azt sem tudják a készítők, hogy mit akarnak, csak csinálják, amit mondanak nekik ez a játék max arra lesz jó, hogy az emberek ezzel dobálják egymást a háborúban.

De ez ismétlem, szigorúan és kizárólagosan privát és személyes vélemény volt, nem jelent semmit és nem kötelez semmire, ha neked tetszik a játék. Ha tetszik, ha neked ez kell, akkor vedd meg és érezd magad nagyon jól vele.
7.
7.
Banderas
#3: Én is így vagyok ezzel, csak a poki helyett jobban várom az FF7 első felvonását ! Remelem idén hozza jutunk
6.
6.
PS4jacksony
Nincs még egy ilyen momumentális játék itt a videójáték szó új értelmet nyer.......
5.
5.
Zoli0507
Azt a kurva....... na ez odabaszott rendesen. Hype is on
4.
4.
DarkLord
Néztem a meccset és akkor egyszer csak... megborsózott a hátam , akkor is de még most is. Élőben ott a helyszínen ez brutális lehetett, mert képernyőn is átjött nagyon.
Diablo 3 óta nem vártam így játékot, mint ezt. Cetlivágás rulez van 40 évesen is bsszátok meg a feeling-et soha nem lehet kinőni!
3.
3.
Yanez
Atom jó lesz ez a játék! A második előrendelésem lesz ez az éven. Ilyet nem nagyon szoktam, de ezt muszáj. Aztán a Spiderman is erre a sorsra jut. :) Tavaly csak egy játékot rendeltem elő, a Crash Bandicoot trilogyt, idén már minimum 3 összejött/összejön. Durva, de ez az! :)
2.
2.
KRAT0S
Qrvajóóóóó volt!Mekkora fless volt te jó isten!!
Nagyon értenek hozzá hogy turbózzák fel a kedélyeket azt megkell hagyni :D:D
1.
1.
silkgoat
assztaaa kibeb@szottkurv4elet!!!!! :D

borsodztam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...