Márciusban jelenik meg a Warhammer: Vermintide 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Warhammer: Vermintide folytatásának fejlesztését végző Fatshark hivatalosan is lerántotta a leplet a második rész napra pontos megjelenési dátumáról. Eszerint az egyre jobban sűrűsödő márciusban debütál a játék.

A Warhammer: Vermintide II a folytatások alapszabályait követve a "több és nagyobb" elvet követi majd. Ezúttal már a Káosz Harcosai ellen is fel kell vennünk a küzdelmet. Ebben öt különböző képességű hős áll majd a rendelkezésünkre, akiket 15 különböző irányba fejleszthetünk.

A Heroic Deeds-rendszer is garantálja majd a színes, változatos játékélményt, segítségével ugyanis az ellenség összetétele dinamikusan változik az adott helyzetnek megfelelően. A pályák beállítása, a használható fegyverek és a küldetések céljai is folyamatosan cserélődnek a játékosok teljesítménye alapján.

A második rész március 8-án jelenik meg, egyelőre csak PC-re. A konzolos változatok egy későbbi időpontban kerülnek boltokba, de hogy mikor, az még nem ismert.

1.
1.
Necreon
Nagyon várós! Az elsőt bevallom nem szerettem nagyon sokáig, majd jött a Total War Warhammer amit akartam, de nem tudtam szeretni. Aztán vettem egy SSD-t csak ezért, azóta imádom, visszanéztem a Vermintide-ba is, azt is megszerettem, kijött a TWW2, most már angol Warhammer novellákat várok amazonról és ezt tűkön ülve.

A 25 eurós árcédula pedig nagyon nagyon baráti. Egyedül a HUD-al vannak problémáim, de mivel most már hivatalos workshop support lesz hozzá, az megoldható :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...