Először mozog az A Plague Tale: Innocence

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 16.
  • Videó
Link másolása
Az Asobo Studio akció-kalandjátéka még a tavalyi E3-on mutatkozott be, s eddig kellett várni az első gameplay bemutatóra. Az anyagban egy árván maradt testvérpárt irányítunk a pestissel sújtott középkori Franciaországban.

Az A Plague Tale: Innocence egy lopakodásra kihegyezett cím, amely egy sötét korszakba repít el bennünket, a középkori Franciaországba, ahol javában tombol a pestisjárvány. A kórt patkányok terjesztik, és olybá tűnik, hogy a rágcsálók hordája természetfeletti képességekkel bír.

A játékban Amiciát és annak öccsét, Hugót irányítjuk, akik az inkvizíció útját követve látogatnak el különféle falvakba és városokba. Az emberek mellett az igazi veszélyt a patkányok jelentik, akiket csak a tűz és az erős fény állíthat meg, így aztán trükköznünk kell, hogy kikerüljük a hömpölygő tömeget.

A játékban az akció és a kalandelemek keverednek. Az első gameplay videót a Gamesworld Gameplay című YouTube-csatorna szállította.

Megjelenési dátum még nincs, az A Plague Tale: Innocence PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül.

5.
5.
Darksiders84
Látványos igéretes egyedi reméljük jó lesz.
4.
4.
Yanez
Eddig nagyon faja! Picit több akció és akár musthave is lehet belőle. A hömpölygő patkányok miatt pedig olyan az egész játék, mint szegény ember Days Gone-ja.
3.
3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...