A Plague Tale: Innocence PC, PS4, XBOXONE

Lopakodós játék a pestissel sújtott Francia Királyságban.

Októberben érkezik az A Plague Tale: Requiem - friss gameplay érkezett

Tizenkét percnyi nyers játékmenettel és az A Plague Tale: Requiem végleges megjelenési dátumával jelentkezett az Asobo Studio és a Focus Entertainment. Az árva testvérpár története októberben folytatódik.

A Plague Tale - készül a tévés feldolgozás

A hamarosan megjelenő folytatás mellett egy másik újdonságra is várhatnak az A Plague Tale: Innocence rajongói. Hugo és Amicia szívszorító történetét tévésorozatként is viszontláthatjuk majd.

Felhős demót kapott az A Plague Tale: Innocence

Ha egész eddig nem tudtad eldönteni, érdemes-e belekezdeni az A Plague Tale: Innocence-be (aminek jövőre folytatása is jön), akkor a Focus Entertainment most lehetőséget nyújt, hogy egy böngészős, felhőalapú demóban tégy próbát vele.

Az A Plague Tale: Innocence az Epic e heti ajándéka

Tegnap menetrend szerint befutott az Epic Games Store friss ajándékcsomagja, amelyben ezúttal két játékot találunk. Az egyikben egy testvérpár küzd a túlélésért a középkori Franciaországban, a másikban pedig egy időhurkot kell legyőznünk.

Tölthetőek az Epic Games Store heti ajándékai

Nem telhet el csütörtök újabb Epic Games Store-ajándékjátékok nélkül! Az ígéreteknek megfelelően ismét két játékra csaphatunk le ingyenesen a digitális áruházon belül.

Switchre is megjelent az A Plague Tale: Innocence

Miközben nemrég PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is elérhetővé vált az A Plague Tale: Innocence, ezzel egy időben a Nintendo hibrid konzoljára is befutott az Asobo Studio játéka.

Traileren a megszépült A Plague Tale: Innocence

Végre megkapta az újgenerációs frissítését az Asobo Studio szívszorító alkotása, az A Plague Tale: Innocence. Az ingyenes update mellé kaptunk egy utolsó előzetest is, hogy megjöjjön a kedvünk az Xbox Series X/S-en vagy PS5-ön való újrajátszásra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a júliusi uborkaszezon, főleg portok uralják ezt a hetet is. A listából kiemelkedik az A Plague Tale: Innocence újgenerációs kiadása és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Mit tartogat a PlayStation Plus júliusra?

A PlayStation Plus-előfizetésünk mellé júliusban is bezsebelhetünk néhány játékot. A birkózók ringjébe, egy pestis lepte királyságba vagy változatos harcterekre vágyunk? A jövő havi kínálatban talán meglelhetjük a kedvünkre valót.

Next-genesedik az A Plague Tale: Innocence

Hamarosan megszépülve élvezhetik az újgenerációs konzolok tulajdonosai a szívbe markoló történetű A Plague Tale: Innocence-t. A next-gen változatra ráadásul nem is kell már sokat várnunk, és még a switchesek is kapnak egy felhőalapú kiadást.