Javarészt Kínából érkeznek a PUBG csalói

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 16.
  • Hír
Érdekes adatot osztott meg a PlayerUnknown's Battlegrounds anti-cheat megoldását szállító BattlEye: a cég szerint a játékból kibannolt csalók 99 százaléka kínai volt.

Úgy tűnik, a nagy siker sok csalóval is jár, árulkodó legalábbis, hogy csak januárban egymillió játékost kellett kitiltani a PlayerUnknown's Battlegroundsból azért, mert tiltott eszközökkel próbált meg előnyhöz jutni a Battle Royale-lövöldében.

Most is a játék anti-cheat megoldását szállító BattlEye osztott meg velünk egy érdekes információt: a csapat állítása szerint a kibannolt csalók 99 százaléka kínai volt. Mindehhez érdemes hozzátenni, hogy a PUBG játékosainak 46 százalékát teszik ki az ország lakói.

A fejlesztők egyébként épp a héten jelentették be, hogy immár összesen 30 millió eladott példánynál járnak a címmel, megjegyezték ugyanakkor, hogy az aktív játékostábor zsugorodni kezdett PC-n, amiben jó eséllyel a csalások is közreműködtek.

59.
markoci555
le lehet rasszistázni, de akkor itt valami baj van a kínaiak fejében, vagy kultura miatt vagy ilyesmi, de ezt biztos nem szabad hangoztatni
58.
frankdelgado
#56: Nem tudom mi esett rosszul a modinak én csak a rasszok péniszmérete és a videojàtékos csalàs kényszere között kerestem összefüggést. Semmi személyeskedés, vagy anyàzàs.
56.
delphijos
Hát emberek ez szép munka volt. Mindezt egy szaros játék miatt. :)
55.
Shannaro
#54: Mégha ápolnák is az ógörög hagyományt, rég megtelt volna a szakadék, és nem lehetne használni...
54.
Rakottkrumpli
Mikor azon kapom magam, hogy túl buzog bennem az emberiségbe vetett hit, akkor csak feljövök ide egy pubg hír alá, hogy visszarángasson a valóságba. Ja, még mindig túl alacsony a tajgetosz 7 milliárd embernek :/ (és a felét el se tudom olvasni :( )
51.
kindzsal
50.
kindzsal
48.
kindzsal
47.
Shannaro
#31: Na visszaolvastam az összes itteni hozzászólást, és megnéztem az összes alant kommentelő személy profilját... "Az anime fanok hogy kiakadtak..." a lentiek közül egyedül én vagyok anime fan-nek nevezhető (innen nem is értem mi indokolta a többes számot), én meg aztán igazán ki vagyok akadva (szarkazmus). És én sem igazán tudom feldolgozni, hogy a japán animációs filmek/sorozatok iparjának mi a köze a PUBG kínai csalóihoz... A tudatlanság gyönyörködtet.
45.
kindzsal
43.
LexerTheFirst
#41: Nagyon remélem, mert még a végén BTS táblákkal sztrájkolnának a lakásom előtt :D
42.
Shannaro
#41: Én meg azt hittem, hogy ugandai Knuckles-ekről van szó...
41.
kindzsal
#36: Meggyozodesesen hittem, hogy azok zimbabwei-ek!!! De nyugi szerencsere nincsenek sokan az oldalon!
40.
kindzsal
36.
LexerTheFirst
#35: Már csak a KPOP fanokat várom :D (most mindjárt valaki beoffol hogy az koreai)
35.
#34: Mit folytassak srác? :D nekem kb egyre megy, hogy arra ki csinálta, az anime fanok tipikusan mindig sírnak mikor az ottani embereket baszogatják.
34.
kindzsal
#33: Ja bocs, elnezest, folytasd csak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...