Javarészt Kínából érkeznek a PUBG csalói

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 16.
  • Hír
Link másolása
Érdekes adatot osztott meg a PlayerUnknown's Battlegrounds anti-cheat megoldását szállító BattlEye: a cég szerint a játékból kibannolt csalók 99 százaléka kínai volt.

Úgy tűnik, a nagy siker sok csalóval is jár, árulkodó legalábbis, hogy csak januárban egymillió játékost kellett kitiltani a PlayerUnknown's Battlegroundsból azért, mert tiltott eszközökkel próbált meg előnyhöz jutni a Battle Royale-lövöldében.

Most is a játék anti-cheat megoldását szállító BattlEye osztott meg velünk egy érdekes információt: a csapat állítása szerint a kibannolt csalók 99 százaléka kínai volt. Mindehhez érdemes hozzátenni, hogy a PUBG játékosainak 46 százalékát teszik ki az ország lakói.

A fejlesztők egyébként épp a héten jelentették be, hogy immár összesen 30 millió eladott példánynál járnak a címmel, megjegyezték ugyanakkor, hogy az aktív játékostábor zsugorodni kezdett PC-n, amiben jó eséllyel a csalások is közreműködtek.

59.
59.
markoci555
le lehet rasszistázni, de akkor itt valami baj van a kínaiak fejében, vagy kultura miatt vagy ilyesmi, de ezt biztos nem szabad hangoztatni
58.
58.
frankdelgado
#56: Nem tudom mi esett rosszul a modinak én csak a rasszok péniszmérete és a videojàtékos csalàs kényszere között kerestem összefüggést. Semmi személyeskedés, vagy anyàzàs.
56.
56.
delphijos
Hát emberek ez szép munka volt. Mindezt egy szaros játék miatt. :)
55.
55.
Shannaro
#54: Mégha ápolnák is az ógörög hagyományt, rég megtelt volna a szakadék, és nem lehetne használni...
54.
54.
Rakottkrumpli
Mikor azon kapom magam, hogy túl buzog bennem az emberiségbe vetett hit, akkor csak feljövök ide egy pubg hír alá, hogy visszarángasson a valóságba. Ja, még mindig túl alacsony a tajgetosz 7 milliárd embernek :/ (és a felét el se tudom olvasni :( )
52.
52.
frankdelgado
47.
47.
Shannaro
#31: Na visszaolvastam az összes itteni hozzászólást, és megnéztem az összes alant kommentelő személy profilját... "Az anime fanok hogy kiakadtak..." a lentiek közül egyedül én vagyok anime fan-nek nevezhető (innen nem is értem mi indokolta a többes számot), én meg aztán igazán ki vagyok akadva (szarkazmus). És én sem igazán tudom feldolgozni, hogy a japán animációs filmek/sorozatok iparjának mi a köze a PUBG kínai csalóihoz... A tudatlanság gyönyörködtet.
39.
39.
frankdelgado
37.
37.
frankdelgado
36.
36.
LexerTheFirst
#35: Már csak a KPOP fanokat várom :D (most mindjárt valaki beoffol hogy az koreai)
31.
31.
Az anime fanok hogy kiakadtak, szerencsére nincsenek sokan az oldalon.

#12: kezdetben én sem tudtam mi ez, az igazán mókás dolog a palacsintasütő szerintem. Kár hogy a játék még ilyen szar állapotban van, régen a h1z1 kiölte belőlem a lelkesedést a téma iránt.
https://youtu.be/e6osvRiy9m0
15.
15.
JA, pont akartam mondani, hogy valaki ezt hetekkel ezelőtt megmondta, aztán ráöntötték a liberális szennyet a népek. De akkor itt vagyunk, kiderült, hogy igaz :)

Egyébként engem is zavarna, ha ilyen játékokkal játszanék, hogy nem tudok, mert csalnak a népek. De szerencsére ez a veszély nem fenyeget, hiszen személy szerint különlegesen nagyon, szinte hihetetlenül nem értékelem a multiplayer játékokat, így nem is játszok ilyenekkel. Akkor már inkább játszok egy liter 1,5%-os tejjel, nálam annak több értelme van, mint multizni. De oké, hogy valaki ezt szereti.. de tényleg vannak csalók.
14.
14.
Shannaro
Édes isten (ami az itt megtörténtek alapján nem létezik...). Egy hete lett letárgyalva az egész, erre megint fel kell hozni? Ennyire kell az olvasottság? Akkor hadd szóljon az anarchia...
2.
2.
Akkor Fakjee csúnyán beletalált múltkor xd kell nekik készíteni saját pubg-t, jó lesz oda a gagyi is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...