Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - az első 18 perc

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 20.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a Ni no Kuni folytatásának, a Revenant Kingdomnak a megjelenése, így az IGN már le is csapott a játék nyitányára. Ha nem bírtok várni a márciusi premierig, akkor a hajtás után az első 18 percet nézhetitek meg.

A Ni no Kuni II: Revenant Kingdom március 23-án landol PC-n és PS4-en, a lenti felvétel pedig bemutatja, hogyan is indul a játék. Izgalmakban nem lesz hiány!

5.
5.
n_csacsi
#2: Mondjuk igen, így zavaró, hogy csak 1-1 szó van felolvasva...akkor már vagy olvasták volna fel az egészet, úgy, mint mikor a trónszobában beszélgetnek vagy hagyták volna, mint az első részben.
4.
4.
KopyAti
Az első részt is óhajtom!
3.
3.
tyber16
Engem ott vesztett el a játék hogy kivágták az első rész pokemon szörny gyűjtögető szerű rendszerét. Ha azt bent hagyták volna elsőnapos vétel lett így marad a "majd egy nagyobb akcióba behúzóm" kategóriában.
2.
2.
Az, hogy a dialógusok sokszor nincsenek felmondva (csak egy-egy szó/hang, a többit meg lehet olvasni) baromi fura nekem, de gondolom ez az egész zsánerre jellemző. Meg kicsit bánom is, mert a videó alapján nagyon jó a szinkron. Remélem gyorsan megszokom majd, és nem lesz zavaró.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...