Íme, a Games with Gold márciusi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 20.
  • Akció
Bő egy hét van hátra februárból, de a Microsoft már most elárulta, milyen játékokat tölthetnek le márciusban az Xbox Live Gold-előfizetők. Az AAA-kategóriás címek ezúttal kimaradnak, de a Superhotnak bizonyára sokan örülnek majd.

Márciusban kicsit visszavesz a Microsoft, sehol egy nagy költségvetésű cím. Március 1-15. között a Trials of the Blood Dragon lesz terítéken Xbox One-on, amit az oldalnézetes motoros ügyességi játék és a Far Cry 3: Blood Dragon szerelemgyerekeként foghatunk fel.

Március 16. és április 15. között a Superhotot tölthetjük le a jelenlegi generációs masinára. Egy minimalista designnal operáló shooterről van szó, amiben csak akkor mozognak az ellenfelek, ha te is.

Xbox 360-on a Brave: The Video Game-nek örülhetnek a Pixar-fanok, ami március 1-15. között lesz elérhető. A hónap második felében pedig a Portal anyjának új játéka, a Quantum Conundrum tölthető. Mindkét cím elérhető lesz Xbox One-on is.

A februári felhozatalt addig pótolhatjátok.

14.
Banderas
A Törölt felhasználó nevű egyén törölve is lett? Micsoda ironia :D
11.
LexerTheFirst
#9: De pontosan mi is a baj? Mondta bárki hogy kurva MS, geci szar a felhozatal, Phil Spencer még kapjon hererákot? Mert szerintem nem..
10.
NemecsekErno
Superhot-ot mindig is ki szerettem volna próbálni, annó mikor megjelnet annyi áradozó cikket olvastam róla, hogy milyen csodálatos, meg egyedi, meg kihívó.
A Trials is jó lessz, ha csak kicsit is hasonlít az eredetihez, meg még ad is hozzá.
6.
kamgecam
#3: Hagyjad, durva üldözési mániában szenved.
2.
Gykrizsi
Superhotnak nagyon örülök, az ilyen Brave szerű játékokat meg mindig szívesen végigviszem. Bár tényleg sok szemét volt köztük, sajnálom, hogy ma már nem jönnek ilyen cimek.
1.
Az oldalt át kéne nevezni pskapocsra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...