Íme, a Games with Gold márciusi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 20.
  • Akció
Link másolása
Bő egy hét van hátra februárból, de a Microsoft már most elárulta, milyen játékokat tölthetnek le márciusban az Xbox Live Gold-előfizetők. Az AAA-kategóriás címek ezúttal kimaradnak, de a Superhotnak bizonyára sokan örülnek majd.

Márciusban kicsit visszavesz a Microsoft, sehol egy nagy költségvetésű cím. Március 1-15. között a Trials of the Blood Dragon lesz terítéken Xbox One-on, amit az oldalnézetes motoros ügyességi játék és a Far Cry 3: Blood Dragon szerelemgyerekeként foghatunk fel.

Március 16. és április 15. között a Superhotot tölthetjük le a jelenlegi generációs masinára. Egy minimalista designnal operáló shooterről van szó, amiben csak akkor mozognak az ellenfelek, ha te is.

Xbox 360-on a Brave: The Video Game-nek örülhetnek a Pixar-fanok, ami március 1-15. között lesz elérhető. A hónap második felében pedig a Portal anyjának új játéka, a Quantum Conundrum tölthető. Mindkét cím elérhető lesz Xbox One-on is.

A februári felhozatalt addig pótolhatjátok.

14.
14.
Banderas
A Törölt felhasználó nevű egyén törölve is lett? Micsoda ironia :D
11.
11.
LexerTheFirst
#9: De pontosan mi is a baj? Mondta bárki hogy kurva MS, geci szar a felhozatal, Phil Spencer még kapjon hererákot? Mert szerintem nem..
6.
6.
kamgecam
#3: Hagyjad, durva üldözési mániában szenved.
2.
2.
Gykrizsi
Superhotnak nagyon örülök, az ilyen Brave szerű játékokat meg mindig szívesen végigviszem. Bár tényleg sok szemét volt köztük, sajnálom, hogy ma már nem jönnek ilyen cimek.
1.
1.
Az oldalt át kéne nevezni pskapocsra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...