Mikrotranzakciók nélkül jön a Burnout Paradise

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 22.
  • Hír
Link másolása
A Burnout Paradise Remastered bejelentése után néhány rajongó észrevette, hogy a játék PS Store-os leírásában feltűnt "a játékon belüli vásárlások lehetősége". Az EA eloszlatta a kétyeleket, csupán hibáról van szó.

Tegnapelőtt az EA lerántotta a leplet a Burnout Paradise Remasteredről, melynek adatlapja felkerült a PlayStation Store-ba is. Többen kiszúrták, hogy a leírás szerint a játék magában foglalja az opcionális "játékon belüli vásárlásokat" is. 

Sokan farkast kiáltottak, miszerint a kiadó még több pénzt szeretne kisajtolni a régi versenyjátékból, hiszen az eredeti verzióban nem volt ilyen lehetőség. Az EA viszont hárított: egyszerűen hibás a játék adatlapja. Nem lesznek mikrotranzakciók és más fizetős tartalmak a felújított változatban.

Minden tartalmat alapból megkapunk, és a licencelt zenék is egytől-egyig visszatérnek.

A Burnout Paradise Remastered március 16-án landol PS4-en és Xbox One-on, majd valamivel később PC-n is.

3.
3.
br1Koo
Szar remastered mire jó? Inkább készítenének egy újat.
2.
2.
Mortis
ez most komolyan kérdés volt? az egy dolog hogy Acti-Blizz a Modern Warfare remake-hez DLC-ként adta el a térképeket: gyomorforgató, de legyen, elviekben fogadjuk el - ehhez képest is milyen lenne már egy felújított játékba fizetni azokért a tartalmakért, amit 10 évvel ezelőtt megkaptál vásárlás után?! röhej.
1.
1.
mestermagyar
Az EA valszeg nem mikrózik amíg le nem nyugszanak az emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...