Filmes híreket mondunk

  • Írta: Shifty
  • 2018. február 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Joss Whedon távozása után az sem kizárt, hogy ismét jegeli a Batgirl-filmet a Warner és a DC, miközben a Fox épp azt tervezi, hogy különálló Ezüst Utazó-filmet készítenek.

Parkolópályára került a Batgirl-film?

Múlt héten jelentette be Joss Whedon, hogy kiszáll a Batgirl-filmből. Akkor még úgy tűnt, ez nem érinti Barbara Gordon különálló moziját, de a legújabb hírek szerint a Warner is észbe kapott, és inkább nem kapkodja el Batgirl bemutatkozását, helyette inkább visszatérnek az eredeti tervhez és Az Igazság Ligája tagjainak különálló filmjeit készítik el. A The Wrap ráadásul arról ír, hogy a film csakis a Matt Reeves rendezte Batman-film után mutatkozhatna be, és ugye arról sem nagyon tudunk semmit.

Készül az Ezüst Utazó-film?

A Fox annak ellenére sem tétlenkedik, hogy a Disney hamarosan tokkal-vonóval felvásárolja őket, a stúdiónak ugyanis komoly tervei vannak képregényfronton. Hamarosan ugye bemutatják a Deadpool folytatását, novemberben pedig érkezik az új X-Men-sorozat első felvonása, a Dark Phoenix, amit 2019 februárjában követ az eltolt Új Mutánsok.

Utána sem áll meg az élet, hiszen még mindig dolgoznak a Gambiten, aminek hamarosan végre elkészül az újraírt forgatókönyve és talán új rendezőt is talál magának. Brian Michael Bendis már írja a Kitty Pryde forgatókönyvét, amit a Deadpool rendezője, Tim Miller dirigál, és a Fantasztikus Négyes egyik ikonikus főgonosza, Doctor Doom is kap egy különálló filmet, a Légió showrunnerétől, Noah Hawley-tól.

A The Hollywood Reporter most azt írja, hozzájuk csatlakozik majd az Ezüst Utazó önálló mozija, aminek forgatókönyvén Brian K. Vaughan dolgozik. A tervek szerint valamikor 2020-ban mutatják majd be a filmet.

6.
6.
n_csacsi
Magának a film ötletnek értelmét nem látom. Minek kell róla különálló filmet készíteni? Aki nem tudja ki az, de látta a filmet, úgyis megkereste a neten. Nincs értelme felbolygatni a karakterek eredettörténetét. Ebből is biztos valami olyasmi sülne ki, hogy: szerelme életét vesztette, tudósként dolgozott, és beleesett egy vegyi üzem egyik tartályába és voilá; így készült az Ezüst Utazó. Ugyanez a véleményem a Dr. Doom filmmel kapcsolatban is.

Kitty Pryde-nak se örülök, ennyi erővel legyen akkor különálló film Varangyról is. Vagy az összes x-menről meg annak gonoszairól. Egy brotherhood-os gonosz élete érdekelne: Sabretooth a.k.a Kardfog, mert ott félbehagyták, mikor a Wolwerine: originsbe különváltak útjaik. Ő lenne az egyetlen, akit megnéznék.

Az egész rókabőr lehúzás már lassan. Annyira túl fogják tolni a filmeket, hogy senkinek se kell majd.
5.
5.
n_csacsi
#4: Hát pont, hogy Cable-t se kellett volna :D Hogy hangzik már, hogy "Megyek megölöm Kábelt?" :D Bár Deadpool esetében inkább úgy hangzana, hogy "Megyek, fektetek egy Kábelt" XD

Különben pedig sokan nevezik Vasembert Iron man-nek, és még többen Pókembert, Spider-man-nek :D szóval ezt kicsit benézted :) A magyar fordítók eszméletlenül szarul fordítanak néha (és itt most nem a cikkírókra gondolok).

Silver Surfer és Ezüst utazó számomra egy kutya :D én hívom mindkét nevén, attól függ, mikor, melyik jön a számra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...