Íme, a PlayStation Plus márciusi felhozatala

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 28.
  • Akció
Link másolása
Kifejezetten erős hónapnak örülhetnek a PlayStation Plus-előfizetők, elvégre a Bloodborne-t és az új generációs Ratchet & Clanket is megkapják márciusban. Viszont kaptunk egy rossz hírt is a szolgáltatás kapcsán.

Nem aprózta el a Sony a márciusi PlayStation Plus-kínálatot, a PlayStation 4-tulajdonos előfizetők a Bloodborne-t és a Ratchet & Clank remake-jét is letölthetik majd a következő hónapban.

A teljes felhozatal így fest:

  • Bloodborne (PS4)
  • Ratchet & Clank (PS4)
  • Legend of Kay - Anniversary (PS3)
  • Mighty No. 9 (PS3 és PS4)
  • Claire: Extended Cut (PS Vita és PS4)
  • Bombing Busters (PS Vita és PS4)


Az új címek március 6-án élesednek, addig ne felejtsétek el a kosaratokba tenni a februári felhozatalt!

Ezzel együtt egy rossz hír is érkezett: 2019 márciusától már nem kapunk PlayStation 3- és PlayStation Vita-játékokat az előfizetés mellé. Azt nem közölte egyelőre a Sony, hogy a játékok számát tekintve ez milyen változásokkal jár; a PlayStation Plus ugye a PlayStation 4 rajtja óta kínál havi hat címet.

52.
52.
ADMlN
#45: Nem mondom, hogy elnyomja a játékok hangját, de töltőképernyőknél mindig meglepődöm mennyire visít. Főként HZD-ben, meg Monster Hunter közben.
51.
51.
Zoli0507
#50: ebay. Ott 100 hogy elviszik
50.
50.
Rakottkrumpli
#42: Ne is mond. Én meg boxot vettem karácsonyra, de rohadtul megbántam... (sajnos beleestem abba a hibába, hogy hagytam magam rábeszélni pár droid box fan haverom által) Most meg a kutya nem akarja megvenni, hogy le tudjam cserélni egy ps-re... :((
49.
49.
PaprikaJancsi
#42: Ez hülyeség. Az MS már a bejelentéskor elvesztette ezt a "generációt" XD
48.
48.
Zoli0507
#45: Fakjee màr leìrta. Bàr ez nèzőpont kèrdèse. Felőlem ordìthatna is a gèp mert fülessel jàtsznom szòval lòszart se hallok a külvilàgbòl XD
47.
47.
Zoli0507
#39: A fehèr nem biztos hogy jò döntès volt. Nekem a sima ps4 volt fehèr de hiàba töröltem hetente, ahol szìvja kètoldalt a levegőt pàr hònap elteltèvel barnulni kezdett. Szerintem maga a műnyaga hàza anyaga miatt de leszedhetetlen volt. Tök mindegy volt mivel sikàltam.
(Ezutàn lefòliàztam XD, rendeltem rà neten.... csak èn barom nem nèztem hogy feketère való nem fehèrre. Mindegy volt vègül is)
Plusz minden szar aprò szöszmösz meglàtszik rajta.
De azt nem tudom hogy a pro esetèben is ugyanaz a műanyag-e. A fekete ugyanaz, szòval gondolom a fehèr is.

De mint konzol szerintem nem fogod megbanni.
45.
45.
zozo76hun
koszi mindenkinek! 3 demot probalgattam, semmi mas nincs ra jelenleg. most vagy nem jatszottam eleget, vagy nem birt felmelegedni a gep, de a sokat szidott hutes egyatalan nem ereztem hangosnak. hallatszik de nem volt veszes. furcsa, mert elegge fikazzak a gep huteset. mondom ezt ugy hogy mellette van az xbox one x.
44.
44.
Duken
#43: Ja és irigyellek a fehér Ps4 pro-ért! Most néztem meg brutál jól néz ki!
43.
43.
Duken
#39: Az Xbox X erősebb mint a pro. Mindegyiknek megvan az előnye,hátránya. Ps-re olyan játékok vannak amit vétek kihagyni. Lesz mit bepótolnod és hidd el egy csodálatos utazás veszi kezdetét. :)
42.
42.
Marcus88
#39: Jól döntöttél én is boxos voltam éveken keresztül,majd most karácsonyra a PS mellett döntöttem.És ha 10-szer mennék vissza az időben mind a 10-szer PS-t vennék.
Hiába erősebb vas az X-de én nem nézni akarom a polcon.Minőségi jó EXKLUZÍV játékokat pedig a PS szállítja.
Én csalódtam a MS-ban.Ezt a generációt már így kb fél távnál elbukták a PS-el szemben.
41.
41.
FiveSalmon69
Május 25.-én a ds remastered mellé megkapjuk a Detroit became human-t is. :)
40.
40.
Yanez
#39: Ha majd játszol az UC4, Bloodborne, TLoU, Until Dawn, Horizon Zero Dawn, Shadow of Colossus, Crash Bandicoot, stb játékokkal, magadtól is rájösz. ;)
39.
39.
zozo76hun
Az elobb -rekord gyorsasaggal, tegnap rendeltem- megjott a hofeher PS4/Pro-m (GLACIER WHITE). Ez eletem elso Playstation konzolja, hat, mint os XBOX-os, kivancsi vagyok ra milyen lesz. Mondjatok hogy marha jo gep, es hazudjatok hogy eletem legjobb dontese volt. Nem baj ha nem igaz, neha a kegyes hazugsag atsegit a nehezsegeken... :)
37.
37.
kopic
Ez azert megaton kinalat.
31.
31.
Keczanm
Bmeg, most vettem meg a bloodbornet es a ratchetet!!!!!
30.
30.
PaprikaJancsi
#26: Vettem egy rohadt éles kést...remélem nem vág. XD
29.
29.
FiveSalmon69
Az szép. Jó játékot mindenkinek ehhez a mesterműhöz.
26.
26.
Jhonyy
Jo hogy nem vettem meg.....alig varom kipróbálhasam.....bloodborn remélem nem lesznek erős szörnyek benne.
25.
25.
PaprikaJancsi
#20: Nyugodj meg, ezen nem kellett sokat forgatni. ;)
24.
24.
kamgecam
#23: Pont ugyanígy voltam csak a Demons Souls-al, de dettó! :D
Bloodborne-ba én már rutinos veteránként vetettem bele magamat de a világa és az agresszívebb harcrendszere miatt engem is letaglózott.
23.
23.
Zoli0507
#22: Majd elvàlik. De drukkolok hogy igazad legyen, a Bloodborne a mai napig a "szìvemben". Olyan hatàssal volt ràm hogy "ihaj".

(Első soul-s game-em volt. Mikor megvettem ès kipròbàltam kb összeszartam magam "horror game"-jàtèkkènt kezeltem. Annyira nehèz volt, ès nyomasztò az atmoszfèràja hogy kb 4hònapig 5òra jàtèkidő utàn elő se vettem. Majd adtam neki mèg egy esèlyt (ha màr megvettem),,,... nos a màsodik esèlytől nem tudtam leteni, a törtènete meg.... egyszerűen zseniàlis)
22.
22.
kamgecam
#17: Könnyű azt mondani, ne éld bele magad! :D Emlékszem amikor a Bloodborne első teasere kijött project beast néven, a Demon's Soul's 2-őre gondoltam és végső soron nem tévedtem nagyot. :P
20.
20.
Zoli0507
#18: Nem kell hülyesèget belelàtni illetve az ìràsomat kiforgatni. Lehet ez vàlasz a game pass-ra. Ennyi ès pont. Nincs mögötte irònia, cèlzàs,szarkazmus.....stb. nem kell semmit belelàtni, mert nincs mibe.
18.
18.
PaprikaJancsi
#17: „Màrmint hogy ők ingyen is adnak”

Jól beszélsz. Az a sóher Microsoft csak magának akar minden dollárt. Bezzeg a Sony, azok csakis a közösség érdekeit tartják szem előtt. Ők azok akik ingyen is adnak, senki más. Csak is ők. Isten áldja e önzetlen bandát. Halleluja testvéreim!
17.
17.
Zoli0507
#16: Azèrt ne èld bele magad. Lehet ez csak vàlasz az xbox-os game pass-ra. Màrmint hogy ők ingyen is adnak.


Persze èn is a földhöz verdesnèm a gyìkot ha ez egy BB2 vagy DS 2 előszele lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...