Auto Royale móddal érkezett meg a végleges H1Z1

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Hosszú évek után a H1Z1 végre kilépett az Early Access-státuszból, és kiegészült egy járműves Battle Royale-móddal is, amelyben 30 négyfős csapat harcolhat egymás ellen. Ezzel talán kitűnhet a mezőnyből a játék.

A H1Z1 két éve debütált a Steam Early Access programjában, de tegnap vége megjelent a végleges verzió. A teljes változat számos frissítést kapott, több lett a ledobott ellátmány a térképen, a támogatók pedig egy új pólót kapnak a Season 1 kezdetére. A jövőben még több szóló- és csapatfunkció bevezetésére számíthatunk, és visszatér az eredeti térkép is Z1 Remastered néven.

A legizgalmasabb újdonság viszont az Auto Royale mód, ami - mint az a neve is mutatja - egy járművekkel vívott túlélőmód, amelyben 30 négyfős csapat esik egymásnak - a cél az, hogy a legvégén a te brigádod maradjon talpon. Kapunk egy exkluzív fegyvert és két új járművet, a Sedant és az Armored Recon Vehicle-t. A meccsek során különféle power-upokat vehetünk fel, amelyek javítják a verdákat, több üzemanyagot adnak, olajat eresztenek vagy aknákat dobálnak és így tovább.

Bár maga a H1Z1 teljes verzió, az Auto Royale továbbra is béta üzemmódban fut, és a készítők várják a játékosok visszajelzéseit. A játékért jelenleg 20 eurót kérnek a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...