Co-op horrorjáték készül The Blackout Club címmel

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi Dishonored- és BioShock-veteránok új játékában egy csapatnyi gyerek derít fényt városuk misztikus titkaira, pont mint a Stranger Thingsben. A gyerekeknek le kell filmezniük az összeesküvést bizonyítékként.

Szörnyű titok lappang egy kisvárosban. A The Blackout Club egy csapat tizenéves srác történetét követi, akik bizonyos időközönként elveszítik eszméletüket és furcsa helyen ébrednek fel, és nem emlékeznek arra, hogy mit tettek. Miután az egyik barátjuknak nyoma vész, és a rendőrség, a család és a tanárok nem hisznek nekik, úgy döntenek, nyomozni kezdenek.

Hamarosan rájönnek, hogy egy szövevényes alagútrendszer húzódik a város alatt, amit együtt fedeznek fel. Úgy tűnik, hogy egy felnőttekből álló csoport nagyon is tisztában van a titokkal, ezért a fiatalok kamerát ragadnak, hogy bebizonyítsák a világnak az összeesküvés létezését.

A The Blackout Club egyszerre négy játékost támogat. A gyerekek éjjel megszöknek otthonról, és egy véletlenszerűen generált terepet járhatnak be változó célokkal és helyzetekkel. Éjszaka azonban alvajáró felnőttekkel - akik a szomszédjuk vagy a rokonuk is lehet -, és ellenségekkel is összefuthatnak. Az improvizáción nagy hangsúly lesz, de ha óvatosak vagyunk, életben maradunk hajnalig és nem távozunk üres kézzel. Persze egy sokkal nagyobb, láthatatlan entitás is elragadhatja a játékosokat, ha nem vigyáznak.

Mindegyik karakter testreszabható lesz, különféle felszereléssel és képességekkel indulnak felfedezőútra. Drónokat reptethetnek vagy csapdákat rakhatnak le, hogy elfogják az ellenséget és bizonyítékot szerezzenek. Minden küldetés végén vissza kell térnünk a búvóhelyünkre, ahol szintet léphetünk és új kunsztokat sajátíthatunk el.

A fejlesztő Question csapatába olyan iparági veteránok tartoznak, mint a BioShock 2 kreatív direktora és vezető írója, vagy a Dishonored játékmenetéért felelős senior programozó, valamint a BioShock Infinite effektjeiért felelős művész.

A The Blackout Club várhatóan 2019 első negyedévében landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

2.
2.
Slik
nagyon faszan hangzik, remelem sikerul osszeutni valami hasznalhatot
1.
1.
Blazkowicz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...