The Blackout Club PC, PS4, XBOXONE

Egy álmos kisváros rejtélyeire szeretne fény deríteni négy gyerek, miután egyik barátjuk eltűnt.
Típus:

The Blackout Club teszt

A környékünkön valami nagyon nincs rendben. Egyre több kétes alak bukkan fel, az emberek egyik napról a másikra alvajárók lesznek, az esetek után nyomozó gyerekek pedig sorra tűnnek el. Nehéz éjszakák várnak a Blackout Clubra.

Július végén érkezik a The Blackout Club

A Stranger Things harmadik évadának hátszelében a The Blackout Club is elhagyja az Early Accesst. Ebben a kooperatív horrorjátékban négy tinédzser fog majd össze, hogy megtalálják eltűnt barátjukat és felfedjék az alvó város sötét titkait.

Már korai hozzáférésben a The Blackout Club

A Question csapatának kooperatív horrorjátéka már elérhető a Steam Early Access kínálatában. Hőseink gyerekek, akik eltökélték, hogy megkeresik eltűnt barátjukat, ám hamarosan egy bizarr összeesküvés nyomaira bukkannak.

Először mozog a The Blackout Club

A Strangers Thingsre emlékeztető The Blackout Clubban négy gyerek éjjel elszökik otthonról, hogy megkeressék eltűnt barátjukat. Kiderül, hogy néhány felnőtt áll a rejtélyek hátterében. Fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay érkezett.

Co-op horrorjáték készül The Blackout Club címmel

A korábbi Dishonored- és BioShock-veteránok új játékában egy csapatnyi gyerek derít fényt városuk misztikus titkaira, pont mint a Stranger Thingsben. A gyerekeknek le kell filmezniük az összeesküvést bizonyítékként.