Élőszereplős rövidfilmet kap a Far Cry 5

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A tegnapi hús-vér szereplőkkel felvett előzetes csak a kezdet volt, a Ubisoft hétfőn egy teljes rövidfilmet szentel a Far Cry 5-nek. Az Inside Eden's Gate a játékbeli szekta mindennapjait mutatja be. Pluszban egy csomó gameplay érkezett.

Vésse be mindenki a naptárba, hogy március 5-én, azaz hétfőn érkezik a Far Cry 5 háttérsztoriját bemutató Inside Eden's Gate című rövidfilm az Amazon Prime Videóra. A sztori szerint néhány oknyomozó vlogger fülest kap, hogy a Montana állambeli Hope megyében egy titokzatos kultusz ütötte fel a fejét. A srácok a helyszínre érkeznek, és az eltűnt lakosok után kezdenek kutatni, majd szembetalálkoznak Joseph Seeddel és fanatikus követőivel.

Néhány ismerős színész is feltűnik a rövidfilmben, köztük Greg Bryk (A History of Violence) a szektavezér szerepében, illetve az Amerikai mesterlövészből ismerős Kyle Gallner is. Lentebb megnézhetitek az előzetest.

Továbbá ismerkedjetek meg a Sajtburger nevű grizzly medvével, aki hű társunk lesz a szekta elleni harcban!

Míg a Ubisoft jóvoltából 3, a PlayStation Undergroundnak hála közel 20 perc gameplaynek örülhetünk:

A Far Cry 5 március 27-én veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A legutóbbi élőszereplős trailert is kár lenne kihagyni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...