E3 2018: Prey-kiegészítőt mutat be a Bethesda?

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 3.
  • Pletyka
Link másolása
A Bethesda tegnap jelentette be, pontosan mikor tartja idei E3-as konferenciáját, majd nem sokkal később a Prey Twitter-oldalán felbukkant egy rejtélyes videó. Véletlen lenne?

Idén is saját E3-as előadást tart majd a Bethesda, ami magyar idő szerint kicsit kényelmetlen időpontban lesz, a kiadó ugyanis június 11-én, hétfőn, hajnali 3:30-kor mutatja be főbb újdonságait.

Ezekből pedig bizonyára bőven akad majd. Hogy pontosan mi mindenre számíthatunk, egyelőre rejtély, de nagyon úgy néz ki, hogy a tavaly bemutatott Prey valamilyen formában biztosan szereplője lesz a műsornak.

Legalábbis erre enged következtetni a játék Twitter-oldalára felkerült videó, ami jó eséllyel azt vetíti előre, hogy valamilyen tartalmas kiegészítést kaphat a játék.

9.
9.
Kisjack241
#8 szerintem nem lesz unalmas, a frászt tudja hozni rám akármikor. Az a legjobb mikor kipucolsz egy szobát, és a szemed sarkából csak azt látod hogy pl az egyik mikroszkóp az asztalon nem ott van mint az előbb :D van hogy közel mész hozzá, de nem azonnal változik át. Szerencsére hamar ráállt a fülem az átalakulás hangjára. A játék második felében pedig vannak olyan ellenfelek, akik elől jobb elfutni, mert nincs elég lőszer hozzá! Legalábbis hardon. Mindenképpen a nehéz fokozatot ajánlom :)
8.
8.
shatterhand
Es az idegen lenyek alakvaltasa nem lesz unalmas idovel? Vagy az is vegig izgalmas marad?
6.
6.
shatterhand
Koszi a valaszokat. Beszerzem.
5.
5.
Kisjack241
#3 Én meg leginkább azt szerettem benne hogy az állomás nagyon jól lett felépítve, és szinte minden szobában van valami titok! Van hogy egy kávéstermoszt kell a megfelelő helyre rakni ahoz hogy kinyíljon egy rejtett ajtó, amihez egy mellékküldetés tartozik :) az egész kicsit olyan mintha egy valódi űrállomást modelleztek volna le, és azt lehetne bejárni. Még a kiszolgálóhelyiségek is teljesen ki vannak dolgozva, úgy tűnik mintha pár napja ott még tényleg munka folyt volna. Ami pedig külön tetszik, hogy nincs egy olyan hely sem ahová nem lehet bejutni, csak meg kell találni a módját hogy hogyan!
4.
4.
TDavid22
#3: Én is nagyon szeretem...
Azt szeretem benne hogy nem csak egy megoldás van a feladatokra.
Például beakarsz menni egy szobába aminek az ajtaja zárva a következő képen juthatsz be
-ablakon keresztül nerf gun-nal kinyitod a számítógépen az ajtot
-meghackeled az ajtót
-megkeresed a kódot hozzá
-gloo gun-nal csinálsz egy "lépcsőt"
és még sorolhatnám... plusz a sztori is jó (nem húúú de nagy megoldás de el lehet gondolkodni rajta)
Szerintem DaemonX is ezekért szerette de sorry ha tévedek ;)
2.
2.
Kisjack241
Én is venném első nap :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...