Búcsúzik a Life is Strange: Before the Storm

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 5.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan befut a Life is Strange: Before the Storm bónuszepizódja, a Farewell, így a Square Enix bemutatta a Chloe és Max főszereplésével készült új rész megjelenés előtti kedvcsinálóját.

A héten mutatkozik be a Life is Strange: Before the Storm különleges bónuszepizódja, a Farewell, amiben ismét Chloe Price és Max Caulfield kapja a főszerepet, ráadásul a két karakter eredeti szinkronja, Ashly Burch és Hannah Telle is visszatérnek az utolsó kaland erejéig. A történet az Arcadia Bayben történtek előtt évekkel korábban játszódik majd.

A különleges epizód digitális változata már tölthető a megfelelő csatornákon keresztül, míg a korábban bejelentett két speciális dobozos kiadás péntektől lesz megvásárolható. Természetesen ezek már tartalmazni fogják a bónuszepizódot is.

6.
6.
Szuper játék, mind a két LiS, várom a folytatást. Nagyon egyedi hangulata van, talán a Before the Storm még jobban is tetszett, mint az eredeti.
5.
5.
fearer
#1: Ashly volt a hangja a kis Chloe-nak az eredeti LiS-ben is, szóval szerintem teljesen jó volt ez így.
Na meg Hannah se hiszem, hogy ugyanezt a dinamikát hozta volna Rhianna-val, mint amit hozott Ashly-vel.
4.
4.
fearer
Na, ez nagyon jó volt. Rövid, de nagyon ütős.
Ha a BtS EP3 is ezt a szintet hozta volna, akkor semmi bajom nem lett volna vele.
2.
2.
mnmn1
#1: Nekem igazából nem tűnt fel. Elég hasonló a két hang. Viszont a harmadik résznek a rövidsége és kevés választási lehetőségé már jobban feltűnt, főleg a közel tökéletes második részhez kepést. Remélem ez jobb lesz.
1.
1.
medson
Szerintem nem jó ötlet hogy erre a részre visszahozták az eredeti szinkronját chole nak. Mármint én úgy voltam vele hogy a hang ami a before the storm ban volt az úgymond a fiatal chloe és az alap life is strange ben már mutált és érettebb lett. Erre föl tényleg visszahozzák ezt a sokkal erőteljesebb és határozottabb hangzást ami még korábban játszódik mint a before the strom?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...