Friss információk szivárogtak ki a Battlefield V-ről

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 6.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Battlefield-sorozat következő felvonása is visszatér a második világháborús csataterekre. Az infót múlt héten megszellőztető GamesBeat most újabb érdekes részletekről rántotta le a leplet.

Múlt héten röppent fel a pletyka, miszerint a Battlefield-sorozat következő felvonása Battlefield V címmel kerül majd bemutatásra és az első világháborús kitérő után a második világégés kerül majd ezúttal terítékre.

Az akkori morzsákat elszóró GamesBeat most ennél is továbbment, a magazin ugyanis további érdekes részleteket osztott meg a készülő új rész kapcsán, ami az idei E3-on egyébként már biztosan ott lesz, így valószínűleg a bemutatkozásra is ott kerül sor.

A Battlefield 1-hez hasonlóan a Battlefield V-ben is lesz majd egy kampány, ami ugyanazt a struktúrát követi majd, mint legutóbb, vagyis egy többszereplős sztorit játszhatunk végig. A DICE egyébként is törekszik majd arra, hogy amit lehet, és ami jó volt a két évvel ezelőtt megjelent részben, azt átemelje. Nem véletlen, hogy a multiplayer meccsek alatt felszólaló női hang, azaz Katherine Kingsley is visszatér, aki ráadásul ezt már meg is erősítette egy Instagram-bejegyzésben.

A magazin forrása szerint lesz kooperatív mód is a játékban, bár ennek módja még nem ismert. Könnyen lehet, hogy a véletlenszerűen generált Conquest-küldetések során lesz lehetőségünk mesterséges intelligencia irányította katonák ellen lövöldöznünk, de ez csak egy teória, így arról sem lehet tudni semmit, hogy osztott képernyő lesz-e.

A Rainbow Six: Siege-ben megismert hanyattfekvés is belekerül a játékba, a DICE ugyanis szeretné, ha a játékosoknak még nagyobb szabadsága lenne majd a kompetitív kihívások során.

Ami pedig a loot boxokat illeti: sajnos nem tűnnek el teljesen a dobozok, viszont az EA és a DICE egy olyan rendszerben gondolkodik, ahol tényleg csak kozmetikai kiegészítőket lehetne beszerezni.

1.
1.
ollie92
és legyenek FIX árak az elérhető skinekre, ne pedig kurva zsákbamacskát nyitogassanak az emberek. Mikor már csak pár skin hiányzik, csakazért is olyat ad, ami már megvan. Hadd vegyem meg azt ami tetszik és használnám, ne pedig olyanokat melyek nem érdekelnek !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...