25 percig mozog a State of Decay 2

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 8.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából 25 percet tölthetünk el a State of Decay második részével. A srácok természetesen nem hagyták ki a ziccert, és a négyfős kooperatív módban ugrottak neki a játéknak.

Ahogy arról két napja beszámoltunk, a State of Decay 2 május 22-én érkezik PC-re és Xbox One-ra. Az első részhez hasonlóan egy nyitott játszótéren kell túlélnünk a zombiapokalipszist, nagy különbség azonban, hogy most már három barátunk is beugorhat mellénk. Az első izmosabb gameplay videót az IGN szállította a játékból:

12.
12.
TDavid22
Sztorit ennek a játéknak nagyon nehéz sőt szerintem lehetetlen írni.
Mert a játék során nincs főhős aki köré épülhetne a cselekmény hiszen mindenki meghalhat, nincs visszatöltés...
Egyébként az első rész sem azért lett nagy durranás mert sok zombit hentelünk le egy gránátvetővel vagy mert olyan szívfacsaró az első tíz perc mert lelőtték a 10 éves lányunkat és a két kezünkben hal meg, hanem azért mert a játék menet elhiteti azt hogy az éppen irányított karakterünk egy rendes halandó + a bázis építés és a nyersanyag begyűjtése hozzá.
Én még mindig nagyon várom :)
11.
11.
GAMEROD
Nekem az első jobban bejött, ez valahogy borúsabb, sötétebb legalábbis amit idáig láttam. Kidolgozottságban sem sokat fejlődött, nem szeretem az olyan játékokat amikben az épületek belseje egy üres dobozra hasonlít, egykét elszórt random objektummal, mert hangulatát veszti az egész. Az alapötlet jó, de lehet hogy jobb lett volna az elsőt bővíteni a költségvetésből játékbeli látvány és lehetőség elemekkel, meg persze új sztorival és csapattal.
10.
10.
Duken
Ez de uncsi. Bealutam rajta kb.
5.
5.
markoci555
Nem néztem végig mert iszonyatos ahogy ezek szenvednek... De egyébként is ez tipikusan az a játék amiről nem sokat fog elmondani egy fél órás gameplay, max pár újítást nézhetünk meg az elsőhöz képest.
Emlékszem az elsőnél mennyire izgalmas és szórakoztató volt a játék első fele. A végére meg ellaposodik a rengeteg monotonitás és változatlanság miatt.
De a coop az sok minent feldobhat legalább.
4.
4.
zozo76hun
tenyleg eleg gagyi. mondjuk az elso resz sem volt egy vizualis gyonyor...
3.
3.
supair
Én azért teszek vele egy próbát majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...