Nem lesz mikrotranzakció a God of Warban

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 8.
  • Hír
Link másolása
Cory Barlog, az új God of War rendezője egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva határozottan kijelentette, a manapság egyre elterjedtebb mikrotranzakciós megoldások természetesen nem kapnak helyet a játékban.

Szerencsére akadnak még játékok, amelyek nem kapaszkodnak bele a mikrotranzakciós modell nyújtotta lehetőségekbe. Ebbe a sorba tartozik majd a God of War is. Nemrég ugyanis előkerültek olyan képek, amelyeken valamilyen játékbeli valutára utaló jeleket véltek felfedezni egyesek, ráadásul a korábban beharangozott exkluzív kiadások is tartalmaznak olyan egyedi külsővel rendelkező fegyvereket és pajzsokat, amelyek más játékokban külön is megvásárolhatóak.

Szerencsére Kratos kalandját nem érte el az új pénzszerzési modell. Ezt maga Cory Barlog erősítette meg a Twitteren, amikor az egyik rajongó rákérdezett, várható-e, hogy mikrotranzakció is lesz a játékban. A válasz egy határozott nem volt. Később a GameSpot a Sonynál is érdeklődött és ők is határozottan állították, hogy eszük ágában sincs ilyesmit tenni a játékba.

A 2013-ban megjelent God of War: Ascension után a mostani God of War egészen új szemszögből mutatja be Kratost. Nem csak azért, mert a skandináv mitológia adja a történet vázát, hanem azért is, mert a kamerakezeléstől kezdve a játékmenet alapjáig minden megváltozik. Erről fojesz majd részletesebben beszámol, hiszen ő Prágában már kipróbálhatta a játék egy korai változatát.

48.
48.
Duken
#44: Meglepődtem Mirrort én sem így ismerem. Lehet csak szarabb napja volt, mindenki hibázhat hisz emberek vagyunk beeeee beeeeee :D
31.
31.
Duken
#30: helyesirásért bocsi nincs időm
30.
30.
Duken
#29: Én is bocsi mert igazad volt abban hogy kikeltem magamból, egyéként az a normális felfogás amit képviselsz, kár az exelen lovagolni pro kontra, és így van mindkét illetve mindhárom gépen vannak kihagyhatatlan címek. én is csak azt nemszeretem amikor a két oldal egymásnak esik. Sosem kezdemènyezek de az igazságtalanság miatt ki tudok akadni és olyankor provokatív és buta vagyok.Mindenesetre örülök hogy normális emberi hangnemben meg tudtuk beszélni. :) köszönöm
29.
29.
Ok,csak néha a másik tábornál is elszalad a ló!Lásd Pumb hírek pl!Pedig a mai világban,ha nem is mindenki tud tartani több konzolt,azért egy egy hétvégére biztosan megoldható egy csere egy haverral!Kár az exeken lovagolni hisz szerintem mindkét gépen vannak kihagyhatatlan játékok!Most viszont dícséret jár mert nem kaptad fel a vizet s felnőtt fejjel válaszoltál pedi kicsit direkt provokatív voltam.Ne haragudj!
28.
28.
Duken
#25: Királydari tagot nem king (megnéztem)
27.
27.
Duken
#25: Nintendo exek...sorry
26.
26.
Duken
#24: Az is ugyanolyan undorító volt. Csak ott kárörvendésből vergődtek a psfanok most meg irigységből az xbox fanok.
25.
25.
Duken
#22: Olvas utána én nem Fakjeet szóltam le Ő itt az egyik legelfugulatlanabb játékos kivéve ha pubgről van szó. Én valami King nevű tagot osztottam. Toporzékolni azt tudok ha valaki hülye, ja. Nem vagyok polkorrekt. És? Nem az exekrő van szó hanem azokról az emberekről akik az exek miatt triggerelnel és leszólnak másokat mert olyannal játszanak. Az ilyen embertelen viselkedés miatt toporzékolok nem az exek miatt főleg na jó max az Nexek miatt de a sonyt leszarom, de attól még nem vergődők hogy csak párorás pukkanások mert ez egyszerűen nem igaz.
24.
24.
Vergődnek a sonysok is eleget xboxos híreknél!Pl milyen fosadék volt az one a kezdetekben mert csak 972p ről skáláz,bezzeg a ps.Nagyon láttátok a különbséget,de az 1080,1200 nagyritkán 1440p ről skálázott és natív 4k közti az már észrevehetetlen!Aham :)És akkor az egyébb előnyökről még nem is beszéltünk!Memória,látótávolság,árnyékok,fények stb stb.Bocs az offért,de nagyon látszik néha,hogy a ps tulajok igen nagy többsége gyermek vagy tini korban van ill azon maradt míg a boxnál 30 feletti a legtöbb felhasználó!
23.
23.
Duken
#20: Hagyd annyra átlátszóak ahogyan egy GOW cikknél földhöz verik a seggüget irigységükben, mert ők nem tudnak vele játszani. De se a Detroital se a Spidermanel se a TLoU2vel stb . Ezért jönnek mindig az xbox360as játékokkal hogy azza játszhatnak, hogy kompenzáljanak.:D A gampass viszont jó szolgáltatás azt sanyi is bevezethetné.
22.
22.
#18: Azok az AAA nagyágyúk legtöbb esetben inkább párórás pukkanások,kivéve ha gyermeteglelkű pityergős fiúcska vagy!Reggel leszóltad Fakjet a stílusa miatt!Azért valjuk be kommenteken keresztül tudsz sírni és toporzékolni,ha valamelyik exet kritikával illetik!
21.
21.
Duken
THIS IS FOR THE PLAYERS!
16.
16.
Duken
Vicces ahogyan egy GoW hírnél vergődnek azok akiknek nincs is min játszaniuk Kratos legújabb kalandját. Azt hittem várni kell a tesztre hogy jókat röhöghessek a hisztijükön de már most hülyét csinálnak magukból. ;) Fogadjunk xbox gamerek azok közt van pár ilyen szánalmas szerencsétlen.
9.
9.
shatterhand
Sztoris játéknál loot ládára kérdezni? Oooh. Ezek se szoktak gondolkodni.
5.
5.
Yanez
Korrekt. Ezt manapság kevesen vállalják be, úgyhogy jár a pacsi. Külön öröm számomra, hogy pont az egyik kedvenc szériámról van szó.
4.
4.
hadzsime
Olyan szomorú, hogy ma már hírnek számít az, ha egy játékban nem akarnak a pénztárcádban matatni.
1.
1.
És akkor ezért most meg kéne tapsolni őket? Ez lenne a normális.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...