Nem lesz mikrotranzakció a God of Warban

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 8.
  • Hír
Cory Barlog, az új God of War rendezője egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva határozottan kijelentette, a manapság egyre elterjedtebb mikrotranzakciós megoldások természetesen nem kapnak helyet a játékban.

Szerencsére akadnak még játékok, amelyek nem kapaszkodnak bele a mikrotranzakciós modell nyújtotta lehetőségekbe. Ebbe a sorba tartozik majd a God of War is. Nemrég ugyanis előkerültek olyan képek, amelyeken valamilyen játékbeli valutára utaló jeleket véltek felfedezni egyesek, ráadásul a korábban beharangozott exkluzív kiadások is tartalmaznak olyan egyedi külsővel rendelkező fegyvereket és pajzsokat, amelyek más játékokban külön is megvásárolhatóak.

Szerencsére Kratos kalandját nem érte el az új pénzszerzési modell. Ezt maga Cory Barlog erősítette meg a Twitteren, amikor az egyik rajongó rákérdezett, várható-e, hogy mikrotranzakció is lesz a játékban. A válasz egy határozott nem volt. Később a GameSpot a Sonynál is érdeklődött és ők is határozottan állították, hogy eszük ágában sincs ilyesmit tenni a játékba.

A 2013-ban megjelent God of War: Ascension után a mostani God of War egészen új szemszögből mutatja be Kratost. Nem csak azért, mert a skandináv mitológia adja a történet vázát, hanem azért is, mert a kamerakezeléstől kezdve a játékmenet alapjáig minden megváltozik. Erről fojesz majd részletesebben beszámol, hiszen ő Prágában már kipróbálhatta a játék egy korai változatát.

50.
Yanez
#46: Már többször próbáltam objektív mezőkre terelni a beszélgetést, de folyton magadra szűkíted le a kört. Így nem tudok mit mondani. Üdv.
49.
Duken
#46: Akkor készülj mert 90% hogy jön a Bloodborne 2 vagy legalábbis valami ps ex a from-tól és a japan studiotól. :D
48.
Duken
#44: Meglepődtem Mirrort én sem így ismerem. Lehet csak szarabb napja volt, mindenki hibázhat hisz emberek vagyunk beeeee beeeeee :D
47.
Duken
#42: Baz legalább értelmezni tudnál, kettőtök közül te vagy a birka ha már muszáj sértegetni a másikat. Mert persze anélkül ezen az oldalon nem lehet megnyílvánulni hogy bele ne álljak és rosszindulatú kis köcsög ne legyek egy másik emberi lénnyel csak azért mert a popkulturális véleménye a vieójáték iparral más, igaz? Neeem! Skalpoljuk meg egymást, fölényessen gyűlölködjünk, mocskolodjunk sértegessünk szabadon egy másik emberi lényt mert a neten lehet, nincs következménye...Pedig ha mélyen magunkba néznénk láthatnánk hogy van. Nagyon is...
46.
Mirror
#43: Hidd el nagyot tévedsz mert csakis a Bloodborne miatt ezen Remekű miatt vettem egyedül a PS4-et ha több játék is bejön ami ex esetleg akkor az nekem csak hab a tortán, azt hiszem inkább egy játék miatt minősítettem megvásárlásra és hiszem hogy nagyon megérte.:)
45.
Mirror
#40: Nem jön minden hónapban olyan játék, amit meg kell venni azonnal az évente talán 1-2db a többi ráér pár hónap múlva is. Vehetnék én is kb havonta 5db AAA címet de minek mikor évente talán 4-5 olyan igazán ütős game van ami érdekel és ebből 3 vagy 4 tuti multi platform.
44.
Yanez
#42: Azért köszi, hogy megpróbálok veled beszélgetni, és csak azértis kell a személyeskedés. Viszont tudd: a személyeskedés senkinek sem erősíti az igazát, de valami másban szépen minősíti az illetőt. Én nem ilyennek ismertelek meg a GK-n, és remélem nem is lesz köztünk ilyesmi! Peace.
43.
Yanez
#41: "A másik a gamerek véleménye kit érdekel nem kell elolvasnom másét hogy az enyém magától kialakuljon."

Na látod, ezzel nincs gond, de ne a véleményed alapján minősítsd egy konzol értékét.

Pont ugyanígy látod a game pass esetét is. Az ok, hogy egy teljesen korrekt szolgáltatás, de attól még nem mindneki számára akadnak benne olyan játékok, amelyek érdekelnék, vagy túl sok olyan game. Néha egy jó leárazás, bármilyen felhozatalt képes überelni, ha egyedi ízlés szemszögből nézzük a dolgot. Ezek olyan dolgok Mirror, ahol objektíven kijelenthetjük, hogy ez meg az übereli amazt. Ez egyénfüggő dolog. A szolgáltatás többségben minden akciót ver, ez igaz, de nem mindenki számára. Pont úgy, mint nálad a PS4 exek esetében!

Ami valóban objektív meglátás, az a visszafelé komp! Ezért nyugodtan lehet anyázni a szonit.

"Vagy az a korrekt hogy remasterelve adjanak el játékokat a PS5-nél is ne legyen backward valóban logikus ez a gondolat??"

Olvasd el mégegyszer az előző kommentem végét. :)
42.
Mirror
#41: UI.
Ne is lépjék meg igazad van akkor legalább a Sony elnyeri a "Legtöbbször újra eladott játékok" díjat.
(I love lambs:))
41.
Mirror
#37: "Olvass utána a kritikáknak meg a gamerek véleményének. Nem csak a Bloodborne jó ex. Nekem pl pont az az egy a langyos."

Na ez a kijelentés azt hiszem "érdemben" téged minősít pont egy olyan játékra mondod hogy langyos amiben valódi kihívás van (biztos túl nehéz volt? mondjuk nem is casual játék:))
A másik a gamerek véleménye kit érdekel nem kell elolvasnom másét hogy az enyém magától kialakuljon.

Hiába van 30-90%-os leárazás arról beszélek hogy az live-on a gamepass-t akkor sem übereli ami 3000Ft és annyi game-t pörgetsz érte 1hónapig amennyire képes vagy.
Vagy az a korrekt hogy remasterelve adjanak el játékokat a PS5-nél is ne legyen backward valóban logikus ez a gondolat??

40.
Duken
#36: Egyébként ebben igazad van az msre is illik a szlogen a bw és a gp miatt. A sonyra pedig a maradék 1% ex miatt. Ami azért kuva sok ám. Annyi hogy éppen meg tudom sporólni a soron köv exet úgy hogy a családom nem látja kárát. Viszont tök felesleges számokkal dobálozni, mert a minőség mindig a mennyiség felett áll egy értelmét használó ember számára. A legjobb egy xboxps hibrid lenne exekkel gamepassal és ingyenes multival. De attól még mindiig az N a legjobb.:P
39.
Duken
#33: Nem is rád értettem. :)
38.
Duken
#34: Első mondatod felével egyetértek. Viszont többségében jók. Erős túlzásnak és elvakultnak érzem hogy egy ex jó psre a többi langyi objektive. Hogy ez a Te véleményed az meg egyéni szoc. probléma de ne akard már a beszűkűlt elméletedet a ps exekről ráhuzni a valóságra mintha valami egyetemes igazságot finganál ki minden egyes beböffenéseddel. Persze nem mindegyik jó de a többségük igen. Sőt a Nintendo nál meg merem kockáztatni hogy mindegyik ex kiemelkedő bár ezzel kapcsolatban elfogult vagyok.
37.
Yanez
#34: Olvass utána a kritikáknak meg a gamerek véleményének. Nem csak a Bloodborne jó ex. Nekem pl pont az az egy a langyos. A többivel viszont hosszútávon is ellehet lenni. Számomra az ilyen exclusive kínálat jelenti a 'This is for the players' szlogen lényegét, elvégre játékokra tervezett masinákról beszélünk. Olcsón pedig psn is hozzálehet jutni a játékokhoz, ahol szinte heti rendzsrességgel vannak 30%-90%-os akciók.

Az egyedüli dolog, amit tényleg nem embere válogatja és teljesen jogos belekötni, az a visszafelé kompatibilitás. Ha a PS5 nem fogja tudni lejátszani a megvásárolt PS4-es játékaimat, akkor én leszek az első a sorban, aki elítéli majd a szonit. Ezt ne is merjék meglépni!!!
36.
Mirror
#21: E mondat második fele napjainkban inkább igaz az MS-re mint a Sony-ra a backward + gamepass mellett jóval olcsóbb x-en kitolni a játékok 99%-kát a maradék 1%ban az bex-ek vannak.
35.
Mirror
#17: Bocs a PS5-re céloztam.
34.
Mirror
#18: Azért ne túlozzunk attól, hogy valami ex az még nem egyelő a jóval nekem eddig a Bloodborne a csúcs a többi langyos.
33.
Mirror
#16: Ezért elő is rendeltem az új GoW-ot biztos ami biztos.:)
31.
Duken
#30: helyesirásért bocsi nincs időm
30.
Duken
#29: Én is bocsi mert igazad volt abban hogy kikeltem magamból, egyéként az a normális felfogás amit képviselsz, kár az exelen lovagolni pro kontra, és így van mindkét illetve mindhárom gépen vannak kihagyhatatlan címek. én is csak azt nemszeretem amikor a két oldal egymásnak esik. Sosem kezdemènyezek de az igazságtalanság miatt ki tudok akadni és olyankor provokatív és buta vagyok.Mindenesetre örülök hogy normális emberi hangnemben meg tudtuk beszélni. :) köszönöm
29.
Crow77
Ok,csak néha a másik tábornál is elszalad a ló!Lásd Pumb hírek pl!Pedig a mai világban,ha nem is mindenki tud tartani több konzolt,azért egy egy hétvégére biztosan megoldható egy csere egy haverral!Kár az exeken lovagolni hisz szerintem mindkét gépen vannak kihagyhatatlan játékok!Most viszont dícséret jár mert nem kaptad fel a vizet s felnőtt fejjel válaszoltál pedi kicsit direkt provokatív voltam.Ne haragudj!
28.
Duken
#25: Királydari tagot nem king (megnéztem)
27.
Duken
#25: Nintendo exek...sorry
26.
Duken
#24: Az is ugyanolyan undorító volt. Csak ott kárörvendésből vergődtek a psfanok most meg irigységből az xbox fanok.
25.
Duken
#22: Olvas utána én nem Fakjeet szóltam le Ő itt az egyik legelfugulatlanabb játékos kivéve ha pubgről van szó. Én valami King nevű tagot osztottam. Toporzékolni azt tudok ha valaki hülye, ja. Nem vagyok polkorrekt. És? Nem az exekrő van szó hanem azokról az emberekről akik az exek miatt triggerelnel és leszólnak másokat mert olyannal játszanak. Az ilyen embertelen viselkedés miatt toporzékolok nem az exek miatt főleg na jó max az Nexek miatt de a sonyt leszarom, de attól még nem vergődők hogy csak párorás pukkanások mert ez egyszerűen nem igaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...