Hivatalos: készül a The Division 2

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a hivatalos bejelentésre még kellett volna várni egy kicsit, az idő előtt kiszivárgott német sajtóközleményből kiderült: készül a The Division második része, amit már az idei E3-on is láthatunk majd.

Épp a héten számoltunk be arról, hogy a Massive Entertainment intenzív toborzásba kezdett, ami már akkor is azt sejtette, hogy valószínűleg készül a csapatnál a The Division 2. Nos, a találgatások igaznak bizonyultak, a játék valóban úton van, és bár a hivatalos bejelentésre még várni kellett volna egy kicsit, a német nyelvű sajtóközlemény szivárgása miatt már meg is tudtunk ezt-azt róla.

A rossz hír az, hogy a bejelentés nem valami bőbeszédű, mindössze arról olvashatunk, hogy a játék a Massive Entertainment vezényletével készül, de egyébként a Ubisoft Annecy, a Redstorm, a Reflections, a Ubisoft Bucharest és a Ubisoft Shanghai is besegít a munkálatokba. A program a Snowdrop Engine továbbfejlesztett változatát használja, és az első komolyabb bemutatóra a júniusi E3-on számíthatunk.

Addig az első rész támogatása sem áll le, hamarosan megkapjuk a játék Xbox One X-es frissítését, valamint olyan jutalmakat is feloldhatunk majd a címben, amelyeket a folytatásban használhatunk.

Amennyiben a hivatalos bejelentés megtörtént, és kapunk extra infókat, frissítjük a hírt.

19.
19.
crytek
Akkor figyelni kell uplay akciókat mert hamarosan ingyen dobálják majd az első részt... Várjuk
18.
18.
Necreon
#13: A dark zone valóban fantasztikus volt, szerintem elődje és messze jobb, felhasználóbarátabb ám semmivel sem kevésbé izgalmas vagy tét nélküli változata a battle royale játékoknak. Viszont ha a loot nem motiváció, márpedig nekem nem az, akkor sajna kuka az egész. Eltöltöttem itt vagy 20 órát de mivel nem akarok csak lootért játszani, ezért nem tudok miért visszamenni. Én nem az az embertípus vagyok aki rommá lövi a másikat hogy elvegye a dolgait, ugyanakkor élvezem levadászni azt aki ilyen és bejelöli a térkép. Csak hogy ez olyan hogy vagy van, vagy nincs. Amíg a jutalom vagy loot, vagy pénz amit csak lootra vagy más módon számok növelésére tudsz költeni, addig nekem nincs okom visszamenni.

Ide ki lehetne találni valami mást. Nem egészen tudom hogy mit, de valami mást, a meglévő anyagok mellé. Eleget töltöttem az életemből olyanakkal hogy craft alapanyagot gyűjtök meg statokat növelek, ma már csak ránézek egy ilyen rendszerre és magasról szarok az egészre, tudom hogy az a rengeteg idő amit ilyenekre áldoztam az életemből, nem tesz hozzám semmit és értéktelen amint kilépek a játékból. Meglátom hogy van 15 féle craft alapanyag meg beváltható token különféle helyekről, és így... köszi nem, és bezárom.
17.
17.
Rakottkrumpli
#12: Mert csak az ubisoft csinál folytatást a játékaihoz? :D Mire kijön a második rész több száz órát bele lehet ölni az elsőbe. Ha meg is szűnne a támogatása, akkor is bőven kijátszhatod az árát...
16.
16.
zsocc-nrg
Imádom az első részt szóval nagyon várós!!
14.
14.
CitromH
#9: #13 Bocsi lemaradt:
Szóval ezzel a sok dumával csak azt akartam mondani, hogy nem baj, ha nem értesz egyet, akkor is multi a lényege a játéknak sajnos. Max, te nem arra vágysz, és igen, lehetett volna a single rész nagyon könnyen sokkal erősebb is, de még a single player részről is ordított, hogy teamplayre van írva. Persze lehet egyedül is, én is úgy csináltam, de alapvetően nem az volt a koncepció, hogy egy single player game fog készülni.
13.
13.
CitromH
#10: #9: "Nem értek egyet."

--Nem baj :)

"Én végig szólóztam a sztorit, afféle I am Legend szimulátorként, és többre vágytam utána".

--Én is, de ez nem változtat rajta, hogy a multi a központi elem, ez csak azt jelenti, hogy szereted a single player részét, és ez vonzott először be. Rengeteg lehetőség lett volna benne, de nem aknázták ki. Remélhetőleg a 2. részben azért nagyobb hangsúlyt kap.

"Ezen kívül 2 dolgot mutat fel:"
1. loot
-- Valóban, mint az összes rpg szerű game. Ebbe nem lehet belekötni. A lootolás egyébként kiemelkedően van megvalósítva. Rengeteg kombót lehet kitalálni a lootolt itemekből, mindig van egy új ötlet, cél. Ez egyébként szűkült a 6os szettekkel, de szerintem ennek a (vissza)lépésnek a motivációja a casual playerek segítése volt.

2. hangulat
--Abszolút verhetetlen. Teljesen egyetértek.

--Én azért raknék egy 3. pontot is, mégpedig a skirmisht, ami egyértelmű pvp ony, és a dark zonet, ahol lehetsz vadász, vagy vadászott, vagy a vadászra vadászó vadász :) Én a dark zone miatt vettem meg a játékot, mert a bétában iszonyat beszippantott. A survival szerintem önálló játékként is megállja a helyét, annyira jó lett. Az underground sosem tetszett, Monoton, rettentően unalmas loot grinding.

"a "kampány" kivégezésével semmi okom nem maradt játszani"

--Igen, ha a 2. és a 3. pont (leginkább ezek ötvözete miatt jó a játék) nem érdekel, akkor a program hagy maga után némi kívánnivalót, ugyanis a single player része az kevéske lett.
12.
12.
user101
Na igen, jön a második. De mi lesz az elsővel ? Lesz majd patch amivel soloban akkor is tudom játszani, amikor már a multit lelövik ? Mert ha nem akkor kapják be, többet nem veszek ubisoft terméket, mert én így fogok hozzá állni a dologhoz.. >:E
11.
11.
markoci555
Remélem ennél is tele lesz ingyen hétvégével és szépen pár hétvége alatt kiviszem :D
pénzt nem adnék ilyen csalókkal teli ***ra hogy huzamosabb ideig multizzak benne, csak a sztori érdekel engem is, solo-ban
10.
10.
Necreon
#9: Nem értek egyet. Én végig szólóztam a sztorit, afféle I am Legend szimulátorként, és többre vágytam utána. Sztoriban, a világ (nem) változásaiban, a frakciók kidolgozásában borzasztó gyenge volt. Ezen kívül 2 dolgot mutat fel: a loot mókuskereket, amikor azért lootolsz hogy nagyobbat lőj hogy jobbat lootolj nagyobb ellenfelekből, a végtelenségig ismételgetve, és a nagybetűs hangulat, ami iszonyat jó volt. Ez utóbbi miatt maradtam (profilomon itt találsz róla egy cikket, ha érdekel részletesebben a nézőpontom), csak a "kampány" kivégezésével semmi okom nem maradt játszani, csak a loot, azért meg nem fogok.
5.
5.
zozo76hun
hat kivancsi vagyok mit ujitanak majd benne. ha annyira repetitiv lesz meg a multija is olyan lesz mint az elsonek akkor kihagyom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...