A Call of Duty: Black Ops 4-et is bejelentették

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 8.
  • Bejelentés
Alacsonyan szállnak ma az AAA-kategóriás bejelentések, a The Division 2 után a Call of Duty: Black Ops 4 is bemutatkozott. Az Activision sem árasztott el minket részletekkel, de több érdekesség is kiderült az új rész kapcsán.

Kezdjük a "legfontosabb" hírrel: az Activision írásban szerencsére nem viszi tovább a fura logót, következetesen Call of Duty: Black Ops 4-ként hivatkozik a játékra. Túl sok részletet nem árult még el a folytatásról, az első infókra és érdemi látnivalókra május 17-én számíthatunk a hivatalos teaser szerint:

A játék megjelenési időpontjára azonban már fény derült, eszerint október 12-én érkezik a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az első érdekesség, hogy a játék nem a sorozatnál megszokott novemberi premiert erőlteti, hanem egy hónappal hamarabb érkezik, a második pedig, hogy a pletykált Switch-verziót végül nem jelentették be - persze nem zárható ki, hogy az esti Nintendo Direct során erre is sor kerül.

Végül érdemes kitérni a Charlie Intel találatára is: a hivatalos Call of Duty-oldal bejelentkezési felületén megjelent a Battle.net is, ez alapján többen arra tippelnek, hogy a Destiny 2 után az új Call of Duty is átköltözik a Blizzard rendszerébe. Várjuk a fejleményeket!

53.
LexerTheFirst
#52: Nekem pl az jut eszembe amikor a halálos mesterlövész belekarcolja az áldozatainak a számát a puskába :-)
52.
vmiki88
#51: Oké, bár kicsit hülyén fog kinézni az 5-ik résznél, meg különben is, börtönben vannak? :D
51.
LexerTheFirst
#50: Ezek strigulák még mindig...
50.
vmiki88
Black Ops 10 -> Black Ops IIIIIIIIII. Kicsit könnyebb leírni a 10-et egy X-el, de az ostobák nem ismerik a római számokat.
49.
A Jeti
#42
A zombi mód az IW-be nagyon fasza. Amikor megnéztem a FC5 season pass videó zombis részét éreztem egy kis "áthallást".
48.
A Jeti
#42, #46
Ezt próbáltam elmagyarázni itt fél éve, de levoltak ragadva mint most is a ww2 vs. sci-fi vonalnál.
47.
LexerTheFirst
#46: Az IW szerintem messze a legélvezhetetlenebb CoD, pedig az előtte lévőkkel mind játszottam..

Nekem például kezd kilenni a faszom a scifi settinggel. És abban mindent a látványra hegyeztek ki, de az is olyan igénytelen lett, hogy a kötött pályán mozgó repülők abban a bizonyos misszióban amikor megszállnak minket, keresztül repülnek az anyahajón..
46.
Adritt7
Kedves TUCO!!!szeretném tudni, hogy mégis hogyan alkottál véleményt egy olyan játékról amiről te magad megmondod, jóformán csak kiprobáltad! ÉN eddig kB 4000mecset játszottam az INFINITE WARFARE rel!És kB 500a Ww2 vel! Napnál világosabb, hogy a Sladgehamer nek kB a felénél ki kellet dobnia azt a Cod ot amin dolgozott!Majd össze hoznia kutyafutában ezt!!! A fegyverek unalmasak és ami a legelképeztöbb, semmi de semmi különbség nincs egy HEROIC változatu és egy sima weapon között!! Csak nézd meg a mapokat látszik, rajtuk, hogy nem volt idejük ülni felettük!!!! Nincs térképtervezés!!!! A singel jó de ha toltad volna azIW és megtanultál volna vele játszani egy pillanat alatt rájőttél volna mekkora is benne a tartalom!!!!!
45.
adamsfamily
#42: Szerintem az utolsó élvezhető cod a black ops 1. része volt.Abban még talán nem volt annyira szarrá szkriptelve a kampány.
44.
Tuco
#42: Én is soroljam? IW: kampány egy kalap szar kb.
Multi: 5x annyi fegyver mint a mostaniban. Mind kitalált szar.
Falon futás idióta ugrabugra.
Nem értem miért nem birod elfogadni,hogy a többségnek ez nem jön be?
Nem azt mondom,hogy a ww2 az évtized játéka de nem rossz.
Nekem pl.a sztori kifejezetten tetszett. A grafika elfogadható. Nekem nem volt vele bajom de tény,hogy lehetne szebb is!
A multiba csak belenéztem. Nekem nem jött be ez sem. Nem a fegyverek vagy a pályák miatt elsősorban hanem az emberek miatt akik tolták. Nem szeretem ezt az agyatlan hentelést. De még mindig jobb mint az IW agyatlan ugrabugrája.
Ez az én véleményem.
Persze biztos van akinek meg az tetszik.
De az eladások meg az értékelések alapján a ww2 egy sokmal jobb játék mint az IW.
43.
shatterhand
#40: Egyéni ízlés. Bo3 sikeres volt. De talán a kettő is ha jól rémlik. Túltolták, ezért volt a gyülölet. A végeredmény meg látatlanba megkapta a magáét. Az átvezetők mellé odatenném a soundtrackot is ami külön díjat kapott pár hónapja.
42.
shatterhand
#38: Konkrétan nem írtál semmit. De akkor segitek: szar, ha 5ször annyi fegyver van mint a mostaniban. Szar, hogy szebb. Szar, hogy jobbak a multis pályák. Szar,hogy annyi pénzért kapsz egy 6-8órás kampányt, egy tartalmas multit ,illetve egy külön játéknak is helytálló zombis módot tele felfedezni való titokkal,co-oppal.
Légyszi segíts és írj már egy olyan játékot az elmúlt 10-15évben ahol a kampányt 3féle kihívásban tolhatod (normál, egy életes, illetve sérülési találatos). Vagy hogy 3 hetente jöttek új tartalmak a multihoz nehogy otthagyd mint pl egy battlefieldet. Vagy ahol a kreátor (zombi mod) nekiáll rejtvényeket adni twitteren ,elrejt felfedezni való dolgokat egy egyszerű,de mégis kurvatartalmas hordamódba. Értsd: nem csak írtani lehet ész nélkül.

De ezt mind nem kell figyelembe. Ja, sci fi? Szar. Ja jetpack? Szar. Jé ww2, akkor jó. Őszintén,de ez a tipikus szemellenzős vélemény. Tapasztalat nélkül nem írnék véleményt,de ez a mostani vh témától rózsaszínbe festett cod a sztorin kívül egy kurvanagy visszalépés. Elég volt egy WW2-t kitűzni és máris birkamódra "igen ez az igazi cod" felkiáltással éljenezték.
Most meg kijön a bo4 sci fi vonallal és nem is értem miért,de nincs ellenhype mint az IW-nél. 90/10 arányba "ezaz, végre". Na kb ennyi volt a vh. Kaptak egy kockacukrot, örüljenek. Egy év alatt összedobták és ezt látni rajta. Vszínű 1 év totál kuka lett.
Röviden ennyi.
41.
Dave567
#29: És melyik játéknál nincs lehúzás, melyik lett nem szar, FPS-ből természetesen?
Kíváncsi vagyok nagyon...
40.
NemecsekErno
#34: Úgy egyben az egész, ahogy volt. És ha még mellérakod a BO 2-3-at akkor már kellő elképzelésed is lehet egy igazán szar CoD, pénzlenyúlós, átskinezett tömegtermékről.

Az IW egyetlen dolog miatt volt jó, a felújjított MW, de az sem minden kiadáshoz járt.
38.
Tuco
#36: Ez nem elég? Szar a single meg a multi. Van benn még más is? Ja igen az átvezetők faszák :)
37.
thecook
#31: Csak a pontosítás végett, még mielőtt terjedne a hülyeség: kognitív disszonanciában nem szeneved senki, ugyanis az nem egy betegség vagy pszichés kór, csupán egy érzelmi állapot leírása. Mint ahogy örömben sem szenvedünk, meg ingerültségben sem szenvedünk, ebben sem,
35.
Tuco
#34: A kampány vagy a multiban az az idióta ugrabugra játékmenet.
34.
shatterhand
#33: Írhatnád melyik része úgymond SZAR.
33.
Tuco
#32: Még szerencse,hogy ezt nagyon kevesen gondolják így! Az IW talán a legszarabb cod a játék történetében!!!
32.
shatterhand
#28: Pontosan. IW utan ez(ww2) kurvakeves.
31.
rayden02
#11: Jaja ,tudom ajánlani a "Benjamin Freedman szemfelnyitó beszéde 1961-ben" címúű videót!
Persze aki már a Kognitív disszonanciában szenved ,azon már nem lehet segíteni!
30.
Tuco
#21: Azért ez nem ilyen egyszerű! Már ajánlottam egy szerzőt akinek ha elolvasod egy könyvét akkor rájössz,hogy ez a gondolkodásmód amit képviselsz mekkora hülyeség! De ha nem vagy hajlandó olvasni akkor nézd meg a sztálingrád című filmet.
29.
Haslerfan
sajnos szerintem meg egy nagy lehúzás, nagy xar évek óta a COD.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...