A Call of Duty: Black Ops 4-et is bejelentették

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Alacsonyan szállnak ma az AAA-kategóriás bejelentések, a The Division 2 után a Call of Duty: Black Ops 4 is bemutatkozott. Az Activision sem árasztott el minket részletekkel, de több érdekesség is kiderült az új rész kapcsán.

Kezdjük a "legfontosabb" hírrel: az Activision írásban szerencsére nem viszi tovább a fura logót, következetesen Call of Duty: Black Ops 4-ként hivatkozik a játékra. Túl sok részletet nem árult még el a folytatásról, az első infókra és érdemi látnivalókra május 17-én számíthatunk a hivatalos teaser szerint:

A játék megjelenési időpontjára azonban már fény derült, eszerint október 12-én érkezik a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az első érdekesség, hogy a játék nem a sorozatnál megszokott novemberi premiert erőlteti, hanem egy hónappal hamarabb érkezik, a második pedig, hogy a pletykált Switch-verziót végül nem jelentették be - persze nem zárható ki, hogy az esti Nintendo Direct során erre is sor kerül.

Végül érdemes kitérni a Charlie Intel találatára is: a hivatalos Call of Duty-oldal bejelentkezési felületén megjelent a Battle.net is, ez alapján többen arra tippelnek, hogy a Destiny 2 után az új Call of Duty is átköltözik a Blizzard rendszerébe. Várjuk a fejleményeket!

53.
53.
LexerTheFirst
#52: Nekem pl az jut eszembe amikor a halálos mesterlövész belekarcolja az áldozatainak a számát a puskába :-)
52.
52.
vmiki88
#51: Oké, bár kicsit hülyén fog kinézni az 5-ik résznél, meg különben is, börtönben vannak? :D
51.
51.
LexerTheFirst
#50: Ezek strigulák még mindig...
50.
50.
vmiki88
Black Ops 10 -> Black Ops IIIIIIIIII. Kicsit könnyebb leírni a 10-et egy X-el, de az ostobák nem ismerik a római számokat.
47.
47.
LexerTheFirst
#46: Az IW szerintem messze a legélvezhetetlenebb CoD, pedig az előtte lévőkkel mind játszottam..

Nekem például kezd kilenni a faszom a scifi settinggel. És abban mindent a látványra hegyeztek ki, de az is olyan igénytelen lett, hogy a kötött pályán mozgó repülők abban a bizonyos misszióban amikor megszállnak minket, keresztül repülnek az anyahajón..
46.
46.
Adritt7
Kedves TUCO!!!szeretném tudni, hogy mégis hogyan alkottál véleményt egy olyan játékról amiről te magad megmondod, jóformán csak kiprobáltad! ÉN eddig kB 4000mecset játszottam az INFINITE WARFARE rel!És kB 500a Ww2 vel! Napnál világosabb, hogy a Sladgehamer nek kB a felénél ki kellet dobnia azt a Cod ot amin dolgozott!Majd össze hoznia kutyafutában ezt!!! A fegyverek unalmasak és ami a legelképeztöbb, semmi de semmi különbség nincs egy HEROIC változatu és egy sima weapon között!! Csak nézd meg a mapokat látszik, rajtuk, hogy nem volt idejük ülni felettük!!!! Nincs térképtervezés!!!! A singel jó de ha toltad volna azIW és megtanultál volna vele játszani egy pillanat alatt rájőttél volna mekkora is benne a tartalom!!!!!
45.
45.
adamsfamily
#42: Szerintem az utolsó élvezhető cod a black ops 1. része volt.Abban még talán nem volt annyira szarrá szkriptelve a kampány.
37.
37.
#31: Csak a pontosítás végett, még mielőtt terjedne a hülyeség: kognitív disszonanciában nem szeneved senki, ugyanis az nem egy betegség vagy pszichés kór, csupán egy érzelmi állapot leírása. Mint ahogy örömben sem szenvedünk, meg ingerültségben sem szenvedünk, ebben sem,
32.
32.
shatterhand
#28: Pontosan. IW utan ez(ww2) kurvakeves.
28.
28.
Adritt7
Sajnos egyet kell értsek az előttem szólóakkal!A Ww2 tartalmatlan és vérszegény!A mapok átgondolatlanok és semmilyen értelemben nem használhatóak két team egymással szemben megy és kész!!Az nyeri a kört aki megáll a Respan pontnál!!! Mert akkor átörni igen nehéz megkerülni pedig nem lehet semmilyen módon! Ez aloll csak a dlc pályák kivételek talán és a Gustav! Én már abba is hagytam és vissza tértem az INFINITE WARFARE re!100szor több a tartalom abban!!!
25.
25.
Beniciodeltoro
Ha ebben is lesz ugrálás, meg lézerpuska akkor kihagyós.
24.
24.
drat576
A következő résznél áthúzzák a 4 strigulát?
19.
19.
shatterhand
#16: Az egyik. Csak a szarnak velt bo4-bol tobb fogyott es sikeresebb. Megnezheted a youtube like szamokat. Ww2 utan azt hitte az ember hogy ismet dislike horda jon,de nem. Csak megint a szokasos frocsoges megy mert par millanak nem tetszik a modern vonal,de ettol meg tobbszorosen meg jatszak. Ne fogadd el, csak ez teny.
Ww2 azon kivul hogy vh, semmi tuz nincs benne. A ruhak rohejesek, a palyak szarok, hq felesleges, keves a jo fegyver, semmi ertelme az alfajtaknak mert csak +10% xp ad mindegyik. Nuku kulonbseg.
16.
16.
Macifasz
#4: A WW2 az egyik legjobb és legsikeresebb CoD lett az utóbbi évekből, rengeteg eladással és elégedett játékosokkal. Ellenben a Balck Ops III egy rakat szar volt minden téren. Az első két rész okés volt, de a 3...minősíthetetlen hulladék. Ha már annyiban hagyták a VH témát, remélem ez az új Black Ops az első kettőre fog hasonlítani.
4.
4.
shatterhand
#2: Utana neznel nem irnad ezt. Kommenteket elolvasod latni,hogy bo3-4 fika ide vagy oda az egyik leg sikeresebb cod. Ww2-t gyors osszedobtak, ezt latni is rajta. De hogy meg egy vh tema nem kell az tuti. Szep kis nosztalgia ,de egy cod ma mar rock&roll.
3.
3.
shatterhand
#1: Ez sose volt kerdeses.
2.
2.
ollie92
Akkor visszatér a falra ugrálás, mézeskalács ember, mega pink skinek ? Ez az Activision !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...