Holnap este tartják a következő Nintendo Directet

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 7.
  • Teaser
Link másolása
Holnap ismét directezik a Nintendo, ezúttal (is) a megjelenés előtt álló Switch- és 3DS-játékok kapják a főszerepet. A Mario Tennis Aces például már biztosan képviselteti magát.

A Nintendo a Twitter-oldalán jelentette be, hogy holnap este, magyar idő szerint 23 órakor tartják meg a következő Nintendo Directet. A félórás műsor a cég idén megjelenő Switch- és 3DS-játékaira fókuszál, így bár valószínűtlen, hogy a Metroid Prime 4-ről bármit is mutasson a cég, a Mario Tennis Aces például biztosan megmutatja magát.

Ehhez a videóhoz tessék visszatérni az este folyamán, a bejelentésekkel természetesen külön foglalkozunk majd:

A Nintendo eközben élesítette a My Nintendo múlt hónapban beharangozott változtatását, és már bizonyos Switch-játékok vásárlásánál is beválthatjuk az aranypontjainkat az eShopban vagy a Nintendo weboldalán.

Egy pont egy cent kedvezményt jelent, a pontokat pedig szintén vásárlással gyűjtögethetjük: minden egyes elköltött dollár után 5 pont üti a markunkat, ami azt jelenti, hogy egy 60 dolláros játék esetében 300 pontot, és így 3 dollár kedvezményt zsebelhetünk be. (A fenti számok az eShop-vásárlásokra vonatkoznak, dobozos játékoknál valamivel kevesebb pont jár.)

1.
1.
mamgu
Super soppos kártyát meg tejjegyet is elfogadnak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...