Mobilokra költözik a Fortnite: Battle Royale

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Epic célja, hogy minél több ember kézbe tudja venni a Fortnite: Battle Royale-t - jelen esetben szó szerint. Bizony, a játék tartalmilag teljes verziója hamarosan iOS-re és Androidra is befut. Hétfőtől már feliratkozhattok rá.

Az Epic ma megerősítette, hogy mobileszközökre költözik a free-to-play Fortnite: Battle Royale. Ráadásul nem egy leegyszerűsített portot kapunk, ugyanarról a játékról van szó, mint a PC-s és a konzolos verziók esetében - még a 100 fős csaták és a sziget is stimmelnek. A mobilosok ugyanúgy megkapják a heti frissítéseket is.

Hétfőn, azaz március 12-én az iOS-felhasználók már feliratkozhatnak a játék meghívóeseményére, míg az androidosok egyelőre hoppon maradnak, néhány hónapot még várniuk kell a játszható verzióra.

És ami a legjobb: a PC-sek, iOS-esek és PS4-esek együtt játszhatnak majd, miután a Sony zöld utat adott a cross-play lehetőségnek.

A mobilos Fortnite: Battle Royale-hoz legalább egy iOS 11-es operációs rendszerre lesz szükséged. Az iPhone 6S/SE, az iPad Mini 4, az iPad Pro, az iPad Air 2, az iPad 2017 és a frissebb eszközök támogatottak.

4.
4.
Ez most valami vicc? Mobilon Fortnite?
3.
3.
fojesz
2.
2.
megaone6
"Az alábbi eszközök támogatottak: iPhone 6S/SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2, és iPad 2017"
Akkor a 7-et, a 8-at és az X-et nem is fogja támogatni? Ilyet se látni mindennap, hogy egy játék csak többéves modelleket támogat. :)))))
1.
1.
LexerTheFirst
Nah a crossplaynek örülök! Alig várom hogy játszhassak a haverokkal PC-n!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...