The Council - megvan az első epizód dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Big Bad Wolf 1793-ban játszódó kalandjátékának első epizódja a jövő héten érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játékosok három osztály között választatnak, és neves történelmi alakokkal pacsizhatnak le.

Noha a fejlesztők eredetileg februárra ígérték a bemutatkozót részt, végül csak a jövő héten, azaz március 13-án csaphatunk le rá. Az ígéretek szerint a The Council – Episode 1: The Mad Ones és a folytatásai "továbbgondolják a narratív kalandjátékokat", még több választási lehetőséget kapunk, ahol tényleg a játékosok döntései befolyásolják a sztori alakulását.

Az első epizódban Louis de Richetet irányítjuk, aki Lord Mortimer magánszigetét keresi fel 1793-ban, mivel az anyja, aki a titkos tanács tagja, eltűnt. Érkezésünk idején számos ismert történelmi alakkal összefutunk, többek között George Washingtonnal is.

Az újítások közé tartoznak az RPG-elemek is - ilyenekkel még nem találkoztunk a Telltale és a Quantum Dream zsánerdarabjaiban. A játékosok három osztály közül választhatnak: diplomata, okkultista és detektív, de még különféle képességeket is megnyithatunk. A harcokért úgynevezett konfrontációs rendszer felel, bár itt elsősorban szájkaratéra számíthatunk.

Csekkold az új trailert!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...