Zombimaszk a State of Decay 2 gyűjtői kiadásában

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 13.
  • Hír
Eddig úgy tudtuk, hogy a State of Decay 2 két kiadásban kerül majd boltokba, a minap azonban bejelentették a harmadik és egyben legdrágább csomagot, a Collector's Editiont is. Ebben viszont nincs benne a játék.

A gyűjtői kiadás 70 dollárt kóstál, és az exkluzív fémdoboz, valamit a felvarró mellé egy nagy adag zombis kiegészítőt is ad a játékosoknak. Ennek megfelelően egy zombimaszk, egy hüvelykujjat formázó pendrive és egy agyról mintázott doboztartó állvány is a miénk lehet, ha ezt a csomagot választjuk. A játék viszont... nos, az kimarad belőle.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a State of Decay 2 május 22-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, továbbá a játék az Xbox Game Pass szolgáltatásba is bekerül. Az alapkiadás 30 dollárba kerül, míg az Ultimate Edition 50-be, ez utóbbi a State of Decay: Year One Survival Editiont és az új rész két DLC-jét is magába foglalja.

6.
TDavid22
Először azt mondtam hogy, ez állat ez kell nekem de aztán olvasom hogy a játékot nem is tartalmazza... hát nem tudom...
2.
Blueberry
#1: Léteznek emberek akik jobban szeretik kézzel fogható dolgokra költeni a pénzüket
1.
TheFlash
ma már mi értelme 1 collectors editionnek, amikor a dvdn a 60 megás telepítő van csak, és steamen kell aktiválni aztán meg még letölteni 10 gigát? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...