Befutott a Nintendo Switch új rendszerfrissítése

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 13.
  • Letöltés
Link másolása
Az este folyamán megérkezett a Nintendo Switch legújabb, 5.0.0-s verziószámot viselő rendszerfrissítése, amely sok apró változtatást hozott magával. Lássuk, hogy mire számíthattok a letöltés után!

Megérkezett a Nintendo Switch legújabb firmware-frissítése, amely az 5.0.0-s rajtszámot viseli. A tapasz több apró változtatást is hozott, emellett kijavította azt a bugot, ami miatt hibásan jelent meg a játékidő a konzol első szülinapja után.

Ilyen apróság továbbá, hogy most már a Nintendo-fiókunkhoz kapcsolt Facebook- és Twitter-profilunk alapján is ajánl nekünk barátokat a konzol, kapunk 24 új avatárt, amelyeket az Arms és a Kirby ihletett, illetve ezentúl az olvasatlan hírekre, továbbá bizonyos csatornák híreire is szűrhetünk a falunkon.

A PC-n vagy mobilon vásárolt játékok letöltése hamarabb elindul a konzolon, még akkor is, ha az alvómódban van, továbbá értesítést kapunk arról, ha egy előrendelt játékunk játszható állapotba került. Emellett a nagyobb biztonság érdekében változik a szülői felügyelettel kapcsolatos funkcióknál a PIN-kód megadásának módja, továbbá az itteni beállításaink már a rögzített videókra is vonatkoznak.

11.
11.
Yonkou
#9: Igen, ez volt a szarkazmusom lényege.
10.
10.
Csoki80
#2: Alapvetőbb egy jó Zelda és Mario, mint ezek a ficsörök. Gondolom fontosnak tartották piacra tenni a gépet, mint teljesen kifejleszteni, de szerintem bejött nekik.
9.
9.
Ben Reilly
#8: A boldog tulajdonosok csak szimplan tudjak, h sok dolog hianyzik meg, de attol meg nem szar a konzol :-)
8.
8.
Yonkou
#4: Gratulálok a szöveg értésedhez. Nyilván azért vettem egyet mert szar.
De a lényeg, hogy a boldog tulajdonosok akik tisztában vannak a konzol hiányosságaival, félreérthetetlenül szarnak tartják azt...
7.
7.
lesik20
#1: Hallod lassan a Switch az Android-ot is utoléri. Az csak 8.0-nál tart
6.
6.
Ben Reilly
#4: Ohm, senki se irt olyat h "ez szar", "a tobbi jo", de meg csak emlites szintjen sem kerult szoba semmilyen mas platformmal valo osszehasonlitas.
5.
5.
Ben Reilly
#2: Szerintem a mai napig hianyoznak meg belole :(
4.
4.
#2: Meg sokan leszurik, mint te is,hogy a tobbi jo, ez meg szar. Erdemes volt hozzaszolni ;-)
3.
3.
Yonkou
#2: Szóismétlés, rip. Szerkesztés gomb?!
2.
2.
Yonkou
#1: Kíváncsi lennék hányan szűrik le ebből azt az ostobaságot, hogy "a nintendonál jobban törődnek a rendszer fejlesztésével" és hasonló baromságokat...
Ebből a rendszerből olyan alapvető dolgok hiányoztak megjelenéskor, amiknek többsége alapvető kellett volna legyen (online játék lehetősége, video capture stb).
1.
1.
zozo76hun
verzioszamban lassan utoleri a sony-t. az is most valami 5.5-re frissitett vagy mi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...