Még életben van a Ready or Not

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 13.
  • Hír
A realizmust szem előtt tartó taktikai shooterről már csaknem egy éve nem hallottunk, ám a Void Interactive most szólt, hogy a Ready of Not továbbra is készül, mi több, most friss részletek érkeztek a S.W.A.T.-ra hajazó címről.

Tavaly májusban mutatkozott be a Ready or Not, amely nem titkoltan a S.W.A.T.-sorozat nyomdokaiba szeretne lépni. A Void Interactive illetékese ma megerősítette, hogy a fejlesztés remekül halad, és pár információt el is árult a játékról.

A Ready or Notban a játékosok egy elit S.W.A.T.-kommandó tagjait irányítják, a bevetések során intenzív helyzetekbe csöppenünk, klausztrofóbiás környezetben kell helytállnunk - értsd: jobbára belső tereken számolunk le a terroristákkal és egyéb rendbontókkal.

A srácok nagy hangsúlyt fektetnek a realizmusra, a fejlett mesterséges intelligenciára és az élethű animációkra. Ha nem használjuk a rendelkezésre álló eszközöket, könnyen pórul járhatunk. Az ellenség M.I.-je roppant halálos, és ha nem figyelünk rájuk, egy korábban biztonságosnak vélt szobában újra megtámadhatnak.

A gyors újratöltés rendszere is érdekes: a megfelelő gomb kétszeri megnyomásával a tárat gyorsan lehajítjuk a földre, nem bíbelődünk elegáns megoldásokkal. Ha nincs idő újraöltésre, ez a funkció bizonyára kisegít a bajból.

A játékban négyféle gránátot találunk - ezek a Flashbang, a CS-Gas, a Stingball és a Nine-Bang.

A megjelenési dátum és a pontos platformlista még nem ismert. Egyedül a PC-s verzió a biztos.

5.
papylemmeash
#4: Persze értem én a problémákat hiszen aktív játékos vagyok a Siegeben és nekem is idegesítők az új karakterek, a tucatnyi bug meg hitreg beli problémák! De kérdezem hol lát bárki is bármilyen szót arra hogy kompetatív játék? Sehol...Ez CO-OP lesz nem multiplayer itt max a botokat lehet hentelni és ha még lesz is multiplayere az nem fog sosem a Siege szintjére érni :)
2.
Blazkowicz
Szeretném, hogy jó legyen és sikeres, de a Rainbow 6 miatt valoszinuleg meg fog bukni, bármi is lesz... :/
1.
pmarci66
Nagyon szeretném, hogy ez jó legyen, a SWAT sorozat az egyik kedvencem volt anno (és most is)!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...