Még életben van a Ready or Not

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 13.
  • Hír
A realizmust szem előtt tartó taktikai shooterről már csaknem egy éve nem hallottunk, ám a Void Interactive most szólt, hogy a Ready of Not továbbra is készül, mi több, most friss részletek érkeztek a S.W.A.T.-ra hajazó címről.

Tavaly májusban mutatkozott be a Ready or Not, amely nem titkoltan a S.W.A.T.-sorozat nyomdokaiba szeretne lépni. A Void Interactive illetékese ma megerősítette, hogy a fejlesztés remekül halad, és pár információt el is árult a játékról.

A Ready or Notban a játékosok egy elit S.W.A.T.-kommandó tagjait irányítják, a bevetések során intenzív helyzetekbe csöppenünk, klausztrofóbiás környezetben kell helytállnunk - értsd: jobbára belső tereken számolunk le a terroristákkal és egyéb rendbontókkal.

A srácok nagy hangsúlyt fektetnek a realizmusra, a fejlett mesterséges intelligenciára és az élethű animációkra. Ha nem használjuk a rendelkezésre álló eszközöket, könnyen pórul járhatunk. Az ellenség M.I.-je roppant halálos, és ha nem figyelünk rájuk, egy korábban biztonságosnak vélt szobában újra megtámadhatnak.

A gyors újratöltés rendszere is érdekes: a megfelelő gomb kétszeri megnyomásával a tárat gyorsan lehajítjuk a földre, nem bíbelődünk elegáns megoldásokkal. Ha nincs idő újraöltésre, ez a funkció bizonyára kisegít a bajból.

A játékban négyféle gránátot találunk - ezek a Flashbang, a CS-Gas, a Stingball és a Nine-Bang.

A megjelenési dátum és a pontos platformlista még nem ismert. Egyedül a PC-s verzió a biztos.

5.
papylemmeash
#4: Persze értem én a problémákat hiszen aktív játékos vagyok a Siegeben és nekem is idegesítők az új karakterek, a tucatnyi bug meg hitreg beli problémák! De kérdezem hol lát bárki is bármilyen szót arra hogy kompetatív játék? Sehol...Ez CO-OP lesz nem multiplayer itt max a botokat lehet hentelni és ha még lesz is multiplayere az nem fog sosem a Siege szintjére érni :)
4.
Fontos 96
#3: És a Siege még mindig netkód problémákkal küzd. Ami szerinte már sosem lesz kijavítva ha eddig nem volt. Meg már elegem van az összes hülye operátorból, mint a Lesion, Finka, Lion. Melyik játékban volt bármikor jó ötlet a legális WH?
Ha megjelenik a Ready or Not, és jó is lesz, akkor a Sieget egyből törlöm le.
3.
DaemonX
#2: Lehetetlen, hogy megbukjon, mert egy kis csapat fejleszti, ergo nekik nem kellenek óriási bevételek. Másfelől pedig óriási a hype körülötte annak ellenére, hogy nulla a marketingje és nem volt róla semmi új infó már egy éve. Harmadrészt pedig a Rainbow Six: Siege a taktikai mélységét maga mögött hagyva szép lassan kezd minden egyes frissítéssel egyre jobban elevezni egy sokkal inkább casual irányba, úgyhogy az onnan potenciálisan leszakadó playerek vélhetően majd új otthonra lelnek majd a Ready or Not képében.
2.
Blazkowicz
Szeretném, hogy jó legyen és sikeres, de a Rainbow 6 miatt valoszinuleg meg fog bukni, bármi is lesz... :/
1.
pmarci66
Nagyon szeretném, hogy ez jó legyen, a SWAT sorozat az egyik kedvencem volt anno (és most is)!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...