Starter Editiont kapott a For Honor is

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft kardozós multis játéka is követi a Rainbow Six: Siege példáját: már elérhető a 15 dolláros For Honor: Starter Edition PC-re, amely a teljes sztorikampány mellett az összes többjátékos módot is tartalmazza.

Ha egy olcsó beugróra vágysz a For Honor világába és PC-n játszol, akkor a friss Starter Editiont ajánljuk figyelmedbe. A csomag tartalmazza az egyjátékos kampányt, az összes többjátékos módot, valamint három Vanguard-hőst: Wardent, Raidert és Kenseit. Emellett további három karakter is játszható lesz a játék elején választott frakcióból.

Ez utóbbi három hős nem lesz testreszabható, amíg meg nem nyitjuk őket teljesen - ennek költsége 8000 acél, amely a For Honor ingame valutája. A DLC-ben élesedő karakterekért viszont 15 ezer acélt kell fizetni. Az alapjáték hőseit további 40 dollárért nyithatjuk meg.

A Starter Edition egyelőre PC-re érhető el 15 dolláros áron. Tekintettel arra, hogy a sztenderd kiadás 60 zöldhasút kóstál, elég baráti áron juthatsz hozzá a For Honorhöz.

2.
2.
Taktao
Hol up ! A 3 vanguardon kívül a többi alap hőst csak rendes pénzért tudom aktiválni ? R6-ban ingame pénzől is kilehet váltani őket. De itt csak rendes pénzért ? vagy én értettem valamit félre ?
1.
1.
biohazard rex
Vanguard* Kensei*

Szerintem nem egy jó ajánlat, kivéve ha az embernek végtelen mennyiségű órája van a grindelésre. Fél áron a teljes játékot egy steam akció keretein belül sokkal jobban megéri megvenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...