Bemutatkozott a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalosan is bejelentették az új generációs Tomb Raider-sorozat harmadik felvonását, a Shadow of the Tomb Raidert. Sajnos a leleplezés nem hozott túl sok új infót magával, szinte minden részlet kiszivárgott korábban.

A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Shadow of the Tomb Raidert, a játék a szivárgásoknak megfelelően szeptember 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is - ezúttal tehát nem élvez exkluzivitást a számítógépes és az xboxos verzió.

A hivatalos weboldal szerint a Shadow of the Tomb Raiderben válik azzá Lara, akinek eredetileg megismertük, ennél több részlettel azonban nem szolgáltak a fejlesztők. A teljes lepellerántásra április 27-én számíthatunk, addig is be kell érnünk egy húsz másodperces teaserrel, amit kézikamerás verzióban már szintén láthattatok a mai nap folyamán:

18.
18.
Neo1989
Gameplay meg majd az E3-on.
17.
17.
Biztosan vevő leszek erre a részre is. Az első rész nagyon tetszett, de a második sem volt rossz egyáltalán. Ettől még remélem, hogy inkább az első rész nyomdokaiba lép a kisebb, de több és változatosabb bejárható területekkel. Hamarosan meglátjuk úgyis , hogy milyen lesz, de ahogy mondtam, szerintem nem hagyom ki ezt a részt sem. Ahhoz valamit nagyon el kellene rontaniuk.
16.
16.
PaprikaJancsi
#7: Rohadt hülyén írtam le, igazából arra vagyok kíváncsi, hogy maga a változás, miket fog életre kelteni. Remélem nem csak egyszerű előhalottak, hanem valami plusz is lesz benne.
15.
15.
_NMI_
#14: Teljes mértékben egyetértek. A '13-as Tomb Raidert kétszer játszottam végig, pedig már hosszú évek óta nem tolok végig kétszer semmit. Nagyon eltalált játék lett, minden klappolt benne ahogy kell.
Ellenben a Rise kurvagyenge lett. A lényeget leírtad, de ne feledjük a fetch questek tömegét, ami az előzőben nem volt, illetve még az ereklyéket is degradálták holmi rozsdás szarokra. Fú, de szar volt...
14.
14.
madSci
A 2013-as TR reboot szuper volt, de a Rise! A Rise egy borzalom, ilyen igénytelen és érdektelen történetet nagyon régen nem láttam játékban, még Lara karaktere is élettelen volt, de konkrétan a főbb alakok mintha ott sem lettek volna, a dialógok borzasztóak, az egészet mintha összedobták volna, semmi dinamikája nem volt.
Kérem vissza a 2013-as feszültséget, Larát, érdemi sztorit a Shadow-ban.
12.
12.
jolvokq
Ennek a kis teasernek csak anyi a lényege hogy tényleg, nem kell sokat várnunk. És mind 3 platformra jön, szerintem majd az E3-man többet látunk :)
10.
10.
Slik
most jottem ki a filmrol, ami egyebkent meglepoen jo es erre ez fogad :) awesome
9.
9.
kopic
Amugy engem felcsigazott.
Elozo resz rohadt jol indult, de a vegefele sajnos elegge ellaposodott a sztori szamomra.:/ az 1. jobb lett szerintem.
8.
8.
kopic
#4: Meg pl hogy a maja templomok is benne lesznek. Gratulalok...
7.
7.
#6: Valószínűleg az is, az "alcímmel" együtt, egyszerűen a teaserben is látott napfogyatkozásra utal. Gondolom ez lesz a meghatározó misztikum ebben a részben.
6.
6.
PaprikaJancsi
#4: Trailer alapján viszik tovább az eddigi hangulatot, csak most egy dzsungeles környezetben, és remélem majd a maja templomokba is beszabadulhatunk :) Kíváncsi leszek milyen szarepe lesz az "O" betű helyén lévő változásnak.
5.
5.
Darksiders84
#3: És tényleg köszi nem olvastam a nagy izgalomban hanem egyből néztem de ez semmi amúgy.
4.
4.
Yanez
Hát ebből aztán sokat tudtunk meg! Pl, tuti, hogy benne lesz Lara.
3.
3.
Banszien
#2: Konkrétan ott van a cikkben....
"szeptember 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is"
2.
2.
Darksiders84
Akkor ez is kb 1 évig csak Xboxon lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...