Nálunk is megjelenik a mobilos PUBG

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 16.
  • Hír
Link másolása
Noha eddig csak Kínában volt elérhető a PlayerUnknown’s Battlegrounds mobilverziója, a Tencent jóvoltából a nyugaton is meg fog jelenni. A kanadai régióban már bétafázisban van a PUBG Mobile.

A Tencent kétféle mobiljátékot is készített a PlayerUnknown’s Battlegroundsból, ezek közül az egyik nyugaton is tiszteletét teszi. Ezen a héten - mindenféle előjelzés nélkül - a kanadai Google Play áruházban már feltűnt a PUBG Mobile bétaverziója.

Ez már a Lightspeed & Quantum játékának lokalizált változata, amely játékmenetében leginkább az eredeti PC-s játékhoz hasonlít. A kanadaiak már játszhatnak vele, még nem tudni pontosan, hogy a magyar régióban mikor teszi tiszteltét a PUBG Mobile.

Az időzítés mindenesetre tökéletes: a legnagyobb rivális, a Fortnite: Battle Royale mobilverzióját pont a héten jelentették be.

További PUBG-hírünk, hogy kevesebb, mint három hónap alatt a játék már ötmillió felhasználónál jár Xbox One-on. Néhány érdekes adat: 952 ezer játékos lelte halálát serpenyő által, több mint 4,9 millió csirkevacsorát szolgáltak fel, és 23,5 millió csomagot szállítottak le. Ennek örömére az Xbox One-játékosok egy PUBG5 dzsekit kapnak.

4.
4.
MadafakaHc
Nekem nincs mobilom.Most akkor mi lesz?
1.
1.
colors
Én már hetekkel ezelőtt kipróbáltam... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...